Titeket mennyire zavar az írástudatlanság?
A mémek linkelése szerintem semmilyen szinten nem egyeztethető össze az általad említett írástudatlansággal. Ha eszembe jut egy témába vágó poénos mém, akkor én is szoktam linkelni. Nyilván nem orrba szájba...
Egyszerű a dolog: Minden helyzetben megvan, hogy illik beszélni, például egy hivatalos levelet sem fogsz úgy megfogalmazni, ahogy haveroddal beszélnél például.
Ugyanez igaz az internetre is, itt ez a helyzet, sok helyen a rövidítések jók, mert nem kell egy teljes szót begépelni, és például chaten is sokkal jobb mikor nem azt kell várni, hogy mikor ír vissza a másik fél, hanem ha rövidítve is de hamarabb válaszol. Részemről semmi bajom nincs vele ha valaki rövidít.
#1: Igen, igazad lehet, nem ezekre a mémekre gondoltam, rossz volt a szóhasználat.
Szepjooo reggelt mindenkinkinenk aki alszik az meg aludjon tovabbb
Engem az ilyen kiírások taszítanak, és Facebookon kb. minden második ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!