Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sziszsztok most hogy ezt...

Sziszsztok most hogy ezt leírjam nagyon nagy erőt kell vegyek magamon. Tapasztalatokat, tanácsokat kérnék! 22 éves férfi vagyok tudnátok segíteni ebben?

Figyelt kérdés
nem is tudom hol kezdjem talán ott hogy 2003 ban elvltak a szüleim, egyszer apámnál egyszer anyámnál voltam ( tisztességes dolgozó emberek a ma napig is ) volt hogy mamánál nevelkedtem aki elhunyt tavaly januárba és ott egyedül maradtam, az eszközkezelő elvette a házat, nem adta át nekem, utcára kerültem.apámnak felesége, gyerekei vannak az új házasságából aki miatt szét ment a család. anyum most házasodot 2 éve újra. de egyikőjük se fogadott be. voltam gyermek otthonba is az én hibámbol mert nem jártam iskolába. rengeteg barátnőm volt nagyon érzelmes vagyok és mindig engem hagytak ott. sokmindenen keresztül mentem. szoktam inni. boroskolázok mostanába elég sokat évek ota. de nem érzem magam alkoholistának mert amikor nincs nem érdekel. főként ha jol érzem magam és lefoglalom magam. noss senkinek nem kellek nincs családom. élettársi kapcsolatom is szét ment 1,5 hónapja. igen szintén ittam, de nem voltam agressziv csak mindig a boroskola. munkám nincs de szeretnék dolgozni csak ilyen gyári munkára se tudom elkötelezni magam mert nem nekem való tapasztaltam, sokszor megprobáltam. a közelbe meg leginkább erre van lehetőség. mivel tudnám elhagyni hogy ne igyak és rendbe tegyem magam lelkileg is és mindenhogy? inni is csak azért iszok hogy vidámabb feloldottabb legyek.. előre is köszönöm a válaszokat. mindenféle tanácsot várok. nem csak az alkohollal kapcsolatban, azzal is hogy hogyan kezdjek bele egy új dologba/új életbe. ( orvoshoz nem fordulok már voltam semmi bajom nincs, egyszerüen ez itt valami más lesz ) nagyon köszönöm a normális hozzászolásokat előre is
2016. jún. 27. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, minden csak elhatározás kérdése az életben úgy gondolom, próbalj meg kisebb célokat kitűzni, amelyeket teljesíteni is tudsz, amelyeket siker élményként tudsz megélni, ha sikerülnek megerősítést kapsz magad felől, az embernek fel kell építenie önmagát,kezdve az alapokkal( "boroskóla" elhagyása, esetleg gyárimunka 1évig majd elköltözés egy jobb lehetőségekkel rendelkező helyre) tudom nehéz ez, de a pillanatnyi kudarcoktól nem kell feladni a végső célt, az elsőlépést megtetted azzal h megfogalmazódott benned, h változtatni szeretnél, tanulj vmit keress vmi jó szakmát, 22 vagy, hajrá! Az embereket meg le kell szarni, ha nem hisznek benned, nehéz dolog, de te tudod a saját céljaidat, és csak is az vezessen, elszántsággal!
2016. jún. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!