Hogyan érjem el hogy elfogadjanak engem az emberek?
Úgy érzem ki vagyok taszítva, és nem vagyok elég jó sehova. Nem felelek meg magamnak, és másoknak sem. Nem szeretem azt aki vagyok. A külsőmet, a belsőmet... Ez valami pszichés zavar? Nem bírom elfogadni magam, de szeretném ha mások elfogadnának.
14/L
Ne erőltesd. Azt érd el, hogy magadat megszeresd. Ha szereted és elfogadod magad akkor már többen odafigyelnek rád. Lehet, hogy azért nem kedvelnek mert szép vagy, okos vagy, vicces vagy, stb... Ami nekik nem tetszik.
A LÉNYEG: Fogadd el magad és tegyél érte meg mindent
Nekem nem úgy tűnik, hogy a kérdező egy okos, rendes, vicces személyiség. Inkább pont ellenkezőleg.
14 vagy. Normális szerintem,ha így érzel. Emlékszem annak idején én is ugyanilyen helyzetben voltam. Idővel elmúlik.
Az előző emberek egyébként jól mondták a lényeg, hogy magaddal rendben legyél.:)
Bocsánat, visszavonom amit mondtam.
A kérdező biztos egy nagyon rendes, aranyos lány, aki mindenkivel kedvesé s végtelenségig jószívű. Ez esetben viszont nem kell utálnod magad, inkább szeresd, hogy te ilyen aranyos és rendes vagy.
Ha viszont tényleg gonosz vagy és rosszindulatú, akkor meg is érdemled, hogy utáld magad.
Mióta érzed ezt?
Miből gondolod, hogy nem szeretnek?
Mivel bántanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!