Nem merek dolgozni?
Csak indulj el és csináld. Ha kész vagy, akkor pedig jutalmazd meg magad valamivel. A büntetés-jutalmazás az állatoknál beválik és mi sem különbözünk olyan sokban tőlük.
Kezdj el sportolni. Sokat segít a mindennapi stressz leküzdésében.
Ha sehogy sem megy, akkor meg fordulj szakemberhez.
Najo. Azt hittem, hogy egyedül csak nekem van ''ilyenfajta'' problémám. Én is tartok bemenni egy diákszövetkezetbe, elintézni a papírokat, egyáltalán csak erőt venni magamon és elindulni. De nagyon kéne a pénz, mert szeretnék lassan, de biztosan a saját lábamra állni.
Szóval. Szerintem már az egy jó pont, hogy észlelted magadon, hogy valami nem stimmel, mármint, hogy tisztában vagy vele, hogy nem oké, hogy félsz. De! Ne hagyd magad. Az újdonságoktól való félelem, nálam is gyakori, de ha meglépek egy általam kitűzött célt, az mindig büszkeséggel tölt el, hogy na igen, ezt megléptem, megcsináltam, bizonyítottam magam előtt. Bátorság! Tudom, hogy mondani könnyű, de hidd el, fejben dől el. És úgy mondom ezt, hogy átérzem a szitut.:) Szóval hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!