Kskh kérdése:
Hogyan lehet törölni egyszerre az összes messenger beszélgetést mindenkivel?
Figyelt kérdés
Teljesen az egészet szeretném törölni, hogy ha be lépek a messengerbe úgy nézzen ki mintha nem beszéltem volna senkivel.2020. máj. 17. 15:02
1/3 MancsWolf 

válasza:

válasza:Minden beszélgetést egyesével törölsz. Csoportos Rossi lehetőség nincs.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Egyszerre nem tudod törölni az összes beszélgetést, partnereket.
Kapcsolódó kérdések:
Nektek is olyan itt, hogy egyik nap mindenkivel tök jó, beszélgetés, viccelődés, hálálkodnak a hasznos tanácsért, másnap meg mindenkivel csak a veszekedés megy?
Nekem igen, és érthetetlen. Ma vagy négyen belémkötöttek, mármint a válaszaimba, pedig általában nem szoktak. És még csak nem is írtam semmi olyasmit. Ki érti ezt?
Hogyan tanuljak meg mindenkivel jól elbeszélgetni?
Ezidáig abban a tudatban éltem az életem, hogy teljesen rendben van, ha az ember nem mindenkivel találja a közös hangot, viszont átgondolva rá kellett eszmélnem, hogy a mai világban csak úgy lehet igazán érvényesülni, ha az ember akkor is jól eltrécsel ha az adott...
Nektek is kedvetek lenne mindenkivel beszélgetni, ha látjátok hogy külföldiek és tudtok beszélni a nyelvükön?
Én személy szerint franciául beszélek és ma is a kisboltban láttam, hogy épp egy francia hölgy vásárol. Láttam rajta, hogy kis esetlen nem beszélt magyarul és úúúgy de úúúgy segítttem volna neki, mondtam volna neki, hogy tudok beszélni és szóljon ha kell segítség,...
Ha vannak olyan kollégáim, akikkel nem tudok miről beszélgetni, az az én hibám?
Unalmas vagyol? Vagy ez mindenkivel előfordul?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!