Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik? Van/volt...

Miért nem működik? Van/volt valakinek hasonló problémája?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy Sony Ericson Xperia Minit, de mikor tesó segíteni akart és másolta át az adatokat Sim-kártyáról, az érintőképernyő behalt. Azóta sem működik, a nyomógomb a közepén meg a bekapcsoló gomb működik, de az érintőképernyő nem csinál semmit. Valakinek valami ötlet, javaslat?

Aksit kivettük is kivettük, visszakapcsoltuk, de ugyan úgy le van zárva a billentyűzet, és feloldani se tudom, nem érzékel semmit.

A boltban azt mondták, hogy annak ellenére, hogy előfizetésesbe lett megvéve, lehet használni dominó-kártyával is, lehet az esetleg a baja, hogy az lett belerakva?

Ha nincs más, ünnepek után visszük vissza..:S

2011. dec. 24. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Vidd vis!Nem a domino kártya miatt halt be az biztos!
2011. dec. 24. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg a pc companionnal vagy a seus-al egy szoftverfrissítést.

Nem tudom milyen van rajta, valszeg még a 2.3.3, talán sikerül 2.3.4-re frissíteni. Garancia nem fog elveszni, mert ezek hivatalos sony ericsson programok.

2011. dec. 24. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de még mindig semmi, frissítettem is, de az érintőképernyő behalt..
2011. dec. 24. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Iszonyatosan száraz a bőröm pár napja, szinte fehér, pikkelyes, van még valakinek hasonló problémája?

Hiába kenegetem testápolókkal semelyik sem használ, max pár percig, nektek van valami ami bevált?

Sony Ericson xperia x10 mini pro-m be adta a kulcsot. Valakinek lett még hasonló problémája vele? Bővebben lenn!

Nos az lett vele, hogy ültem a buszon, és egyszer csak az érintő képernyő alsó része nem reagált rendesen. Nem ütődött meg, nem esett le (teljesen karc és ütésmentes is, 1hónapos se volt). Aztán nem tudtam már az aksiját tölteni. Bevittem a telefont a vodához (mivel 2...

Sony Ericsson W880i-re akkumlátorfedelem letört. Van-e valakinek hasonló problémája?

És lehet-e valahol (neten) kapni 2000ft-nál olcsóbban kapni? Mert ezt kicsit soknak találom!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!