Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amikor facebookra csatlakozom...

Ferenc0317 kérdése:

Amikor facebookra csatlakozom akkor kiírja hogy nincs kapcsolatom mitöl lehet ez lehet el van állítva?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 20:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Az Alcatel-OT995-ös telefonomon automatikusra volt állítva a dátum és idő beállítása, de nem csinál semmit. Mi a megoldás? (probléma lent)

Az óraátállítást nem követte. Maradt a "régi" idő! Kivettem a pipát az automatikus beállítás elől és beállítottam magamnak a pontos időt. Viszont ha sms-t kapok, akkor az én üzenetem elé teszi a kapott sms-t, mert egy órával kevesebb a kapott sms-n az...

Wifire csatlakozom, de nincs net csak 2 eszközön. Ha modemet közvetlenül csatlakoztatok, egyáltalán nincs net. Ez hogy lehet?

1 hete egy napig nem volt netünk, a szolgáltatónál javítottak valamit. Azóta 2 laptop csatlakozik wifire (egy pc és egy mac), simán tökéletes az internet. 2 telefon és egy tablet viszont csatlakozik ugyan a wifire, de nem találja a netet (semmiyen konfigurációt nem...

Blackberry Bold 9900 - ha a Wi-Fire csatlakozom akkor az EDGE is növeli az adatforgalmam?

Kérem csak hozzáértő Blackberry tulajdonosok segítsenek. A helyzet a következő: vásároltam egy Blackberry készüléket és előfizettem a BIS szolgáltatásra (150Mb). Az a gond, hogy ha otthon a WiFi-re csatlakozom, akkor az EDGE és a Blackberry logó is előjön ebből...

Miért nem kapcsol ki a képernyőfény, amikor be van állítva 15 mp-re?

Samsung Galaxy S okostelefonom van, a beállításokban arra állítottam,hogy 15 mp után kikapcsoljon a képernyőfény,de egyáltalán nem kapcsol ki órák alatt se.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!