Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nextelshop.hu-ról szeretnék...

M.Kata kérdése:

Nextelshop.hu-ról szeretnék rendelni új telefont. Biztonságos, nem vernek át? Olvastam olyat, hogy a boltban bunkók voltak, de nem derült ki, hogy a telefonok milyenek. Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 20:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hormonmentes spirállal kapcsolatban érdekel MINDEN pozitív és negatív tapasztalat. Leginkább a következők: A tablettához képest mennyire biztonságos?...

Azért kérdezem, mert bár csak 22 éves vagyok és nem szültem, betegség miatt nem szedhetek fogamzásgátlót és semmilyen hormontartalmú dologgal nem próbálkozhatok. (Raynaudos vagyok, autoimmun betegség) Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat! Idióták kíméljenek.

Pharmatex tabletta, krém biztonságos lehet megszakítással?

Lányok, van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Mosható pelusról vélemény?

Tényleg különleges mosószerrel és öblítővel kell mosni? Tapasztalat? Jobban megéri, mint az eldobható, biztonságos, nem folyik ki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!