Windows Phone 8-as eszközön, ha be van állítva a lock screenre a Bing nap képe funkció, akkor amikor naponta frissíti a hátteret, a telefonon hová tölti le a képet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 09:49
1/2 anonim 

válasza:

válasza:sehová sem.. illetve valahova biztosan ideiglenesen, de ahhoz te nem férsz hozzá.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Valahol a rendszer mélyén, amit még egyenlőre nem érünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Samsung galaxis ace 2 mobilos van és nem találok pár dolgot. Először is, xperia mini prom volt és ott volt egy olyan funkció, ha hosszan nyomtam a...
A másik problémám hogy facebook beszélgetésnél 2 órával előbbi időpontot ad meg, ha írok valamit. Pl 11kor írok valamit és azt írja, hogy 9kor küldtem el. Valami ötlet ezekre? Nagyon köszi:))
Fügetűtlenített LG telefonomra, hogyan tudom beállítani a netet?
[Vodafone-os Mobil internet] Eddig jó volt, de valami sikeresen el lett állítva!
Ha Gevey sim-el függetlenítem az Iphone 4s-t akkor minden funkció működni fog a telefonon, mert olvastam olyat hogy ha valaki GPP sim-el függetleníti...
És ha frissítem a telefont akkor nem lesz semmi baja?
Ismertek olyan androidos alkalmazást, amiben van olyan funkció, hogy megadott időközönként csörög egyet?
Például beállítom, hogy 10 percenként egy csengőhangot játszik le.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!