Szerintetek megéri vagy nem egy huawei p9?
Figyelt kérdés
Nem tudom el dönteni,hogy meg vegyem mert nagyon tetszik de ugye kínai telefon és hogy rossz vagy jó-e?
(ha nem huaweit veszek akkor lg g5-öt)
2016. jún. 20. 19:13
1/3 dirtboy válasza:
nekem is tetszik ez a két készülék,még nem éri meg mert rövid idő alatt sokat fog esni az ára,egyenlőre 2hónap alatt 30at ment lejjebb.
hanem sürgős a vásárlás akkor érdemes még várni kicsit és lehet sokat spórolni,ilyenkor még esik gyorsan az áruk.
2/3 EasyCiS válasza:
Az elsőnek igaza van, a P9, most a legjobb telefon a világon, mind árban, és mind minőségben is, ezt több teszt is igazolja.
A G5-t, meg hagyd a fenébe, ugyan az mint a G4, pár haszontalan funkcióval, csak G5 van ráírva, és pár 10 ezer forinttal drágább.
Örülök, ha segíthettem! :D
3/3 anonim válasza:
Én is ezen két telefon között hezitálok, de egyszerűen nem tudok dönteni. Tetszene még a Oneplus3, de az egyelőre tele van buggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!