Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ebbe a telefonba milyen...

Ebbe a telefonba milyen microSD kártyát tudok rakni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy ilyen telefonom:

[link]

Alapból nagyon kicsi benne a tárhely, és azt nem tudom hogy mekkora kártyát vehetek bele.

[link]

Ez a kártya bele férne, és azt a 32 gigát fel is tudná használni?

Előre köszönök minden választ!

2016. nov. 27. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Készüléked adatlapjáról:

"Memória bővíthető Igen

Memóriakártya típusa microSD (max. 32 GB)"

Válasz: Igen!!!

2016. nov. 27. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2016. nov. 27. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:

"és azt a 32 gigát fel is tudná használni? "

Ha úgy érted hogy alkalmazást telepíteni a memóriakártyára akkor a válasz nem.Azt továbbra is csak a telefonra fogsz tudni rakni.

2016. nov. 27. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
a telefon képes áthelyezni az alkalamzásokat, képeket, videókat és dokumentumokat az SD kártyára a belső tárhelyéről.
2016. nov. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

A Nokia Lumia 735-ös telefonba lehet rakni microSDHC kártyát?

A Microsoft weboldalán azt írják, hogy csak microSD kártya, de abból nincs(vagy csak én nem találtam)128GB-osat, amennyire ugye bővíthető. Használhatom a microSDHC-t is vagy csak a MicroSD-t?

Telefonba megéri gyorsabb Micro SD-t venni?

Telefonomba van egy class4-es 16-gb-os memória kártya. Ha lecserélem class10-es 32 gb-ra és arra telepítem az alkalmazásokat,akkor valamivel gyorsabb lesz a telefonom?

Van egy 32GB-os memóriakártyám telefonba (most vettem) és leformáztam fat32-be, de valamiért kb 4GB-nál nagyobb dolgot nem enged rátenni, azt írja...

Pedig azért vettem, hogy reggelente buszon HD-s filmeket/sorozatokat nézhessek. Mi lehet a baj? NTFS formázásba ráengedi tenni, de viszont az android azt nem ismeri fel.Igazából ennyi is lenne a kérdésem, hogy mit tanácsoltok hogy tudnám ezt kiküszöbölni, megcsinálni,...

Hogyha telefonba MicroSD kártyát veszek kell valamire figyelnem?

Vagy mindegyik MicroSD kártya jó mindegyik telefonba? Sony Ericsson WT19i Annyit tudok, hogy max 32GB-os MicroSD kártya mehet bele. Ezen kívül kell valamire figyelnem?

Telefonba való MicroSD kártya mennyibe kerül?

Tud valaki linkelni egy oldalt? Vagy esetleg mondani árakat? Nem valami teszkós kéne XD

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!