Ebbe a telefonba milyen microSD kártyát tudok rakni?
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonom:
Alapból nagyon kicsi benne a tárhely, és azt nem tudom hogy mekkora kártyát vehetek bele.
Ez a kártya bele férne, és azt a 32 gigát fel is tudná használni?
Előre köszönök minden választ!

válasza:Készüléked adatlapjáról:
"Memória bővíthető Igen
Memóriakártya típusa microSD (max. 32 GB)"
Válasz: Igen!!!

válasza:"és azt a 32 gigát fel is tudná használni? "
Ha úgy érted hogy alkalmazást telepíteni a memóriakártyára akkor a válasz nem.Azt továbbra is csak a telefonra fogsz tudni rakni.
Kapcsolódó kérdések:
A Microsoft weboldalán azt írják, hogy csak microSD kártya, de abból nincs(vagy csak én nem találtam)128GB-osat, amennyire ugye bővíthető. Használhatom a microSDHC-t is vagy csak a MicroSD-t?
Telefonomba van egy class4-es 16-gb-os memória kártya. Ha lecserélem class10-es 32 gb-ra és arra telepítem az alkalmazásokat,akkor valamivel gyorsabb lesz a telefonom?
Pedig azért vettem, hogy reggelente buszon HD-s filmeket/sorozatokat nézhessek. Mi lehet a baj? NTFS formázásba ráengedi tenni, de viszont az android azt nem ismeri fel.Igazából ennyi is lenne a kérdésem, hogy mit tanácsoltok hogy tudnám ezt kiküszöbölni, megcsinálni,...
Vagy mindegyik MicroSD kártya jó mindegyik telefonba? Sony Ericsson WT19i Annyit tudok, hogy max 32GB-os MicroSD kártya mehet bele. Ezen kívül kell valamire figyelnem?
Tud valaki linkelni egy oldalt? Vagy esetleg mondani árakat? Nem valami teszkós kéne XD
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!