Egy 5.1-es hangfalnál mekkora eléttartamra lehet számítani?
Még 2015 Augusztusban vettem egy Serioux HT5100C Hagfalrendszert és meg mikor bekapcsoltam elkezdett zúgni, gerjedni. Először azthittem valamelyik kábel/toldás a hibás de kihúztam belőle a bemeneti kábelt és akkor is csinálja. Tv-re van csak kötve fixen, sosincs kihúzgálva, átdugdosva csak áramtalanítva van. ( Optikai/Analóg átalakítóval kötöttem a tv-re ) Csatlakozókat kihúztam, visszadugtam, áramtalanítottam újraindítottam de nem hagyja abba. Ha hangosabbra tekerem a zenét vagy a filmet akkor az elnyomja a zúgás hangját de ugyan úgy zúg közben is.
Maximumra azthiszem 2-3 alkalommal volt eddig feltekerve de ez a 2-3 alkalom összesen kevesebb volt 5 perctől. 60-as hangerő a maximum rajta de ha zenét hallgattam rajta se volt 40-45 nél jobban felhangosítva mert már ott is alig hallani tőle ha valaki megszólal.
Vajon ideje új hangfal után nézni? Mi baja lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!