Ha az egyik szomszéd többször a kertem fölött repteti a drónját és engem kameráz, akkor mit tehetek?
Hasonló helyzetben vagyunk mi is egy ideje, ezért is néztem utána a témának. Dettó ugyanez: szomszéd repteti felettünk a drónját, időnként megáll, és szemmel láthatóan nézelődik. Borzasztó idegesítő, hogy a saját kertemben is arra kell figyelnem, hogy ki figyel fentről. Nem járultam hozzá, hogy kamerázzon, fényképezzen.
Sajnálatos, hogy tényleg nincs hatékony fegyver ellene. Vagy csak úgy van, hogy fenyegetőzöl, majd esetleg feljelented, de ezzel egy olyan lavinát indíthatsz el, amit nem tudom, érdemes-e elkezdeni, vagy pedig egyéb eszközökhöz fordulsz, pl drone defender, aminek nem néztem még utána, mennyibe kerülhet, de gondolom, nem 2 fillér. Ráadásul ha lezuhan, és balesetet okoz, az meg megint a te hibád, és akkor vagy bújkálsz, vagy ha kiderül, még megint csak téged hurcolnak meg... Szomorú, hogy nincs eszköz a kezünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!