"Leesett a teherautóról" Mit jelent?
Egyik ismerősünk tud szerezni laptopot, tv-t. És ezt mondta, hogy leesett a teherautóról. Ez mit takar? Ja és fél áron adja.
Nem értek hozzá, úgyhogy ne nézzetek hülyének. :)

válasza:És akkor erre garancia sincs ha jól értem?
Laptopot megéri így venni?

válasza:Ha nagyon szuper olcsó akkor oké. Tehát pl. egy 200ezres laptop 60ezerért oké. Se gari, se semmi.
Csak bele ne keveredj a lopásba.
De gari nélkül nem kockázatos?
Pl. egy hét után baja lesz és mit csinálok? Fizetem ki az új árát javításra?

válasza:Oké :)
Remélem összejön valami jó. Pont laptop vásárlását terveztem és most itt ez a lehetőség.
Mondjuk még konkrétan semmit nem tudok, se típust, se tulajdonságokat.

válasza:

válasza:Sztem inkább ne menj te üzletelni senkivel se mert a végén mindenki a sitten köt ki aztán kezdődhet a dutyi dili..
Te kis Richard Pryor..
:D:D:D:D
Hát akkor lehet nem lesz belőle semmi. :(
Pedig jól jött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Húgomnak sikerült levernie miközben töltöttem. Azóta ha bekapcsolom csak 2-3 másodpercig működik utána lefagy, vagy pedig ha bekapcsolom színes csíkok jönnek elő. Vajon itthon is meg tudom csinálni egyedül, vagy pedig szervizbe kell vinni? És ha szerviz, akkor mennyi a...
A kérdés adott... Hol találhatnék egy rohadt fedelet vhol Békés megyében. Ill. van egy FE-45ös gép is, ami zabálja az elemeket, ill az elem aksikat.. most olyan 2050mAh-s van benne (magán az aksin úgy van, h. max. 2100mAh min. 2000mAh és Kodak), de lezabálja simán egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!