Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mégis mit kezdjek így vele?...

Mégis mit kezdjek így vele? Jogos h ezért nem hajlandó visszaírni?

Figyelt kérdés

Egyik barátom mondta,hogy ő azt utálja ha valakinek ír, az megnézi de nem ír vissza.

Párszor eljátszottam vele ezt, mindenkivel ezt csinálom ha épp nincs kedvem visszaírni.

Erre most ő több mint egy hónapja ignorál, elejével megnézte ha írtam neki de sosem írt vissza, aztán már 1 hete meg sem nézi, teljesen figyelmen kívül hagy.

Másoknak visszaír, csak nekem nem.

2020. ápr. 17. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az a problémád, hogy ugyanazt csinálja veled, amit te ővele.

Most erre mit mondjak? Valahogy infantilis dolog, valahol viszont tökre érthető. Legalább egy "bocs, de most nincs jó kedvem"-et, vagy valamit odaböföghettél volna.

2020. ápr. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Van egy barátom, aki nem hajlandó megbeszélni velem bizonyos dolgokat, ezt miért csinálja?

Szóval az egyik osztálytársammal, aki korábban lelkesen pocskondiázott és lenézett, sikerült nagy nehezen összebarátkozni. Azóta persze leszokott róla, hogy a hátam mögött szapuljon, és képes velem normálisan beszélni. Mégis amikor szóba hozom a korábbi...

Már egy hete küldtek a paypal számlámra 10500Ft-ot de még mindig nem érkezett meg a paypal nem hajlandó visszaírni mit tegyek?

A Top Up menü alatt amit ír számlaszámot oda utalták el az összeget meg is van a bizonylat de még semmi nem jött. Mi lehet a baj?

Miért van az, hogy valaki kiírja, hogy a babáját örökbe szeretné adni és ha válaszolnak rá, még egy nemet sem hajlandó visszaírni? Lehet, hogy csak...

Ez most úgy merült fel bennem, hogy jó magam is örökbefogadásra várok a párommal. Itt a gyakorikérdésen pedig szoktak lenni olyan krízisben lévő anyukák akik kiírják, hogy szeretnék örökbe adni a kisbabájukat. Többször írtam már 1-1 ilyen kismamának, de sajnos még...

Mit csináljak ha nCore-on megvonták a feltöltési jogomat, lassan 1 éve, és a kedves staff nem hajlandó értesiteni/visszairni, h mikor szándékoznak...

Rengeteg kérdést irtam, h mi a helyzet, de semmi reakció. (Profil beállítása -> Extra -> Üzenet a staffnak: )

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!