Mégis mit kezdjek így vele? Jogos h ezért nem hajlandó visszaírni?
Egyik barátom mondta,hogy ő azt utálja ha valakinek ír, az megnézi de nem ír vissza.
Párszor eljátszottam vele ezt, mindenkivel ezt csinálom ha épp nincs kedvem visszaírni.
Erre most ő több mint egy hónapja ignorál, elejével megnézte ha írtam neki de sosem írt vissza, aztán már 1 hete meg sem nézi, teljesen figyelmen kívül hagy.
Másoknak visszaír, csak nekem nem.

válasza:Tehát az a problémád, hogy ugyanazt csinálja veled, amit te ővele.
Most erre mit mondjak? Valahogy infantilis dolog, valahol viszont tökre érthető. Legalább egy "bocs, de most nincs jó kedvem"-et, vagy valamit odaböföghettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Szóval az egyik osztálytársammal, aki korábban lelkesen pocskondiázott és lenézett, sikerült nagy nehezen összebarátkozni. Azóta persze leszokott róla, hogy a hátam mögött szapuljon, és képes velem normálisan beszélni. Mégis amikor szóba hozom a korábbi...
A Top Up menü alatt amit ír számlaszámot oda utalták el az összeget meg is van a bizonylat de még semmi nem jött. Mi lehet a baj?
Ez most úgy merült fel bennem, hogy jó magam is örökbefogadásra várok a párommal. Itt a gyakorikérdésen pedig szoktak lenni olyan krízisben lévő anyukák akik kiírják, hogy szeretnék örökbe adni a kisbabájukat. Többször írtam már 1-1 ilyen kismamának, de sajnos még...
Rengeteg kérdést irtam, h mi a helyzet, de semmi reakció. (Profil beállítása -> Extra -> Üzenet a staffnak: )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!