Miért járok minden barátnőmmel igy, en miert nem talalok igaz barátokat? (Kicsit hosszú de kíváncsi vagyok mások ötletére illetve véleményekre)

válasza:Igaza van anyukádnak, inkább barátkozz az ottaniakkal,sokkal jobban fogsz járni.
Nem pont olyanok azt ottaniak mint a magyarok, de sokkal jobb indulatúak.
Ha lehet a magyarokkal ne erőltesd a dolgokat, esetleg majd talán egyszer valakivel később alakul valami,de ne várj el tőle nagyon nagy sikert.
Sajnos a magyarok többsége ilyenek, persze vannak kivételek külföldön is csak őket nehéz megtalálni.
Én mikor beszéltem kint egy rendesnek tűnő magyarral, akkor jó arcnak tűnt, majd ki derült hogy a főnökömmel jóban van,aztán amit én mondat neki arról részletesen beszámolt a főnőknek, igaz ez csak magán jellegű dolog volt.
Sajnos a magyarok nagy része ilyen, persze azért a németben is akad furcsa alakd de ott azért nem ennyire gyakori.
Kitartás.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyen hosszú a folyamat? Dr. Wellinger Károly-ról szeretnék véleményeket kérni,minél többet.főként a sikeresség miatt érdeklődöm.
Kènyelmes hosszú sètáknál?
Az van, hogy sokan megbámulnak. Pl: az utcán is végig bámulnak, a suliban is, meg mindenhol bármerre megyek. Nem vagyok egoista. De azért tudom hogy mindenem van és jól is nézek ki. De sosem volt olyan, hogy valaki aki megbámult, hogy oda jöjjön beszélgetni vagy...
Hosszú idő a várólista?
Érdekelne itt, hogy megfelelő-e hosszú távon a szigetelés? Mennyire volt korrekt a cég, és precíz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!