Hogyan éld túl mikor a legjobb barátod ghostingol?
Sajnos a netes barátságok vagy átalakulnak igazi barátsággá, ergo elkezdtek találkozgatni, ha nem is heti rendszerességgel, mert mondjuk nagy a távolság... Vagy elkopnak.
Megkérdezhetem, mióta nem jelentkezik?
Miről beszéltetek utoljára?
Tudod mi a barátság? Ami 10-20 éve tart, nem 1-2 hónapja!
1-2 hónap arra se elég hogy alapszinten megismerjed, pláne ha online!
Azóta sem érkezett válasz tőle, Kérdező?
Sajnos ez a baj a netes barátságokkal; nagyon nagy százalékuk elkopik, ghosting-gal végződik, mert valamilyen okból nem sikerült ezt átemelni offline barátsággá. Vannak persze szerencsés kivételek, ahol találkozások, offline programok nélkül is tényleges, komoly barátság tud kialakulni, de nem ez a gyakoribb.
Gimis koromban, ahonnan lassan 5 éve, hogy ballagtam, túlzás nélkül közel 10-15 olyan netes barátom volt, akikkel extrém sokat beszélgettünk éveken át. Azóta már mindenkivel megszakadt a kapcsolat, és csak egy olyan eset volt, ami miattam történt. Nem vagyok rá büszke, de így volt.
Egy nap múlva előkerült.... Állítólag skype frissítés eltünteti a kontaktokat. Nem tudom én már frissítettem de nem tüntette el....
De amúgy már kezd befulladni a kapcsolat úgyhogy mindegy is.... Tényleg nem is érdemes interneten ismerkedni sem.
Baszki, egy napig nem beszéltek, és már hisztizel...
Jobban is jár, ha lekopsz róla.
18# hát ez nem hiszti, viszont lehet hogy szemfényvesztés. Mivel ez már a második eltűnési kísérlet volt. Ráadásul úgy tűnik hogy a valódi személyisége is most kezd megmutatkozni....
Én nem kopok le, deha lekopik, már másképp fogok hozzáállni.
Ember, van, hogy a legjobb barátommal napokig nem beszélek, mert mindkettőnknek megvan a maga dolga... Az, hogy egy napig nem ír üzit, az nem ghostingolás, meg eltűnési kísérlet.
Falra mászom az ilyen hisztérikáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!