Mi a normális egy közös rezsi esetén?
Van egy ismrősöm, aki nálam húzta meg magát. Heti átlag 3x 9000 ft-ot keres.
Nekem van bevételem, igaz nem munkábol, nem is túl sok, de nekem elég volt, sosem volt hiányom semmiből. Amióta nálam van kissé megszorultam.
Ugye amit irtam összeget hogy ő mennyit keres, abbol elmegy neki napi 3-4000 a munkába. A maradék az ővé.
Nem kértem tőle semmit Se villanyra se kajára, se cigire. Mindössze annyit kértem ha szükségem van pénzre adjon kölcsön. Most úgy alakult hogy kértem, de ő azt mondta nincs. Mondom hol van? elcseszte mert megengedheti magának hogy kv-zni járjon avgy kocsmába üdítőzni-ez volt a válasz.
Mi a normális szerinetetek mit kérjek, kérhetek ha korrekt akarok lenni tőle?
Én ugy vagyok vele ha 40-et leteszek az asztalra tegyen ő is annyit le. Cigire kajára, kv-ra. Vagy én vagyok hülye? Ő azzal védekezik hogy adott de nekem elment kb 300 ezrem miota nálam lakik. Ő jó ha.. nagyon tulzok ha 50-et beleadott ebb az időszakba.
Szóval mi lenne a korrekt szerintetek?

Ez most valami vicc? Ha nem, akkor jó nagy balek vagy.
Ha nálad lakik, akkor a lakhatási költségek fele az övé: rezsi, kaja, bérleti díj, a cigit meg vegye meg magànak! Meg húzzon el dolgozni, ugyanis az nem munka, hogy hetente melózgat pár órát, hogy kapjon heti 27ezret, amiből már a munkában elver 12-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!