20 eves korara 21 fiuval fekudt le, minden undorito dolgat elmondja nekem, jogosan undorodok ettol a lanytol? Szo szerint rosszul vagyok.
Egy ideig baratkoztam vele de aztan eszrevettem hogy nagyon mergezo...mindent elmond nekem mintha egy szemetes lennek, es elvarja hogy en mindenre reagaljak. DE olyan dolgokat mondd el hogy betetet cserelt meg megy gyanztatni, meg hogy szur neki, leirni is undorito volt ezeket most nekem, neki miert nem volt az ezeket elmondani? Undorito az egesz. Es en erre mit mondjak, miert kell errol tudnom?
Az egesz elete a fiukrol szol, nem dolgozik de sajat alberletet fizet. Es ugy szorja a penzt mintha dolgozna. Szerintem prosti. Turtem egy ideig de mar hanyingerem van tole.
Legutobb amikor elmondta hogy 21 fiuval szexelt, mikozben 20 eves majdnem elhanytam magam. En nem is ertem...es olyan rosszul erzem magam még most is. Irogatott nekem de nem valaszoltam mar. 2x is elkuldtem de mindig ujra keresett mert nincs senki akinek panaszkodni tud meg elmondani minden undorito lepeset. Nem tudom miert de még most is erzem az energiait es rosszul erzem magam pedig 2 hete nem irok neki vissza.

TIPPELEK!
Te a 22. pasi akarsz lenni, de "barátzóna" lett a helyed, mi?
Ez nem olyan "baratsag" volt ahol mindent tudunk egymasrol stb mert az teljesen mas. Itt csak nekem kellett tudnom rola mindent ha akartam ha nem.
Reggelente ugy keltem hogy annyit irt "huvelyfertozesem van"meg tobbszor is emlitette hogy megmosta...azokon a napokon en nem is ettem.
Errol nekem miert kell tudnom mi vagyok en? Es ő tenyleg semmit nem tudott rolam en semmit nem mondtam neki csak ő ő ő
9. Lany vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!