Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kérhetnék egy ölelést?

Hogyan kérhetnék egy ölelést?

Figyelt kérdés
Egyre többet veszem észre magamon azt hogy szükségem lenne egy ölelésre. Ritkán kapok és ha kapok akkor is csak ilyen "gyors" ölelést. És sajnos valószínűleg érintéshiányom van:( A szüleimmel nincs olyan jó kapcsolatom és tőlük már rég nem kapok szeretetet. A legjobb barátnőm a legfontosabb ember az életemben, és annyira jól esne tőle egy rendes ölelés (tudjátok ami sokáig tart) de sajnos nem merem megölelni, pedig nagyon közel állunk egymáshoz. Mégsem tudom hogyan kéne kérni tőle egy kis szeretetet. Mit mondjak neki hogy megértse a helyzetemet?

tegnap 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél a nyakadba egy táblát, hogy ingyen megölelhetnek és állj ki úgy közterületre.
tegnap 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi 40es kolléganok vagyunk és a munkahelyen gyakran adunk és kapunk egymástol öröm, bánat, vagy bátorító ölelést. Amolyan igazit. Tőlem azt szokta kérdezni a legerzekenyebb kolléganom, aki mindenen is elsírja magát (örömében is!) hogy "megölelhetlek?
tegnap 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Szia kérdező! Az első válaszoló vagyok. Szerinted jó vagy rossz az ötletem?
tegnap 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak öleld meg és ne engedd el :) én is szívesen megölelnélek
tegnap 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen természetesen kérdezd meg tőle pl elköszönésnél, vagy csak hozd fel, hogy most szükséged lenne erre (akár otthoni/egyéb problémák miatt, akár magyarázat nélkül). Nem lenne ebben semmi furcsa :)
tegnap 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
De el is mondhatod neki, hogy mennyire jól esne, hogyha úgy igazán megölelgetne. :) egy barát nem fog ezen problémázni.
ma 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!