Haragudnátok ha egy barátotokról/barátnőtökről kiderülne kb 15 év után hogy tizenéves korotokban kibeszélt benneteket?

válasza:

válasza:Mi jelentösége van a 15 évvel ezelötti dolgoknak egy felnött esetében?
Másrészt mi szerinted a kibeszélés? Az embereknél a beszélgetések 99%-ában másokról beszélnek, ez teljesen normális, ez nem kibeszélés és nem pletyka.
Ami negatív, ha másik ember titkait vagy amit bizalmasan mondott egy valakinek, azt elmeséli másiknak is, de 15 év után ennek sincs semmi jelentösége.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából tizenötéve ismerem a legjobb barátnak hitt embert az életemben de sajnos változtak a dolgok. Én elváltam, nem tudtam elhelyezkedni a mérnöki szakmámban, fizikai munkás voltam de most munkanélküli. Haver viszont vezető pozícióba került, családja lett, háza...
eloszor is nem baratkotni akarok vagy ilyesmi, csak nem tudtam milyen kategoriaba soroljam tehat a kerdesem, hogy vannak e meg sopronban normalis/jofej tizenevesek, vagy pedig mar kihaltak csak kivancsisagbol, mert en meg eggyel sem talalkoztam
Volt egy internetes barátom ma reggelig. Már tavaly év vége óta leveleztünk változó rendszerességgel. Nagyon hosszú üzeneteket váltottunk, és nagyon sokféle, mély témát részletesen kiveséztünk, tehát nem csak hébe-hóba chatelgettünk. Nekem vannak lelki és fizikai...
Kicsit magányosabb vagyok és kevés ötletem van. Ötletet szeretnék meríteni! Egyébként pest mellett lakom, de mégsem sikerül sok dolog... Jó lenne belelátni más hogy él. Tehát hogyan sikerült felnőni mostanra? Milyen események segítették elő? Hogyan...
Úgy gondolom sosem árt új embereket megismerni/új barátokat szerezni. Viszont öteletem sincs, hol és hogyan tehetném. Azért az elég érdekes lenne, ha utcán random odamennék valakihez. (szerintem) Ötletek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!