Segítségsetek;mindenkit elvesztek!? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van(volt)egy barátnőm akivel azért vesztem össze mert neki a másik barátnője akivel en nem vagyok jóba hogy kibeszélem a háta mögött!Erre ő lehordott minden "kétszínű dögnek"!Ez még nem fájt annyira de az már nagyon hogy volt egy közös barátnőnk aki ez után az affér után mindig vele volt még volt néha velem de már nem sokat és tegnap hallottam hogy valamit beszél rólam amit amikor megkérdeztem letagadott és ma már hozzám se szólt!!! Nem tudom.most mit tegyek!? Szerintetek? Segítsetek légyszives! 13/L2014. máj. 7. 19:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem először tanulj meg írni és fogalmazni. Aztán beszéljétek meg közösen, hogy mi a gond... Bár ezt nektek kéne megoldanotok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Azt akartam írni hogy azt állította hogy én kibeszéltem a háta mögött és ezt elhitte neki! Már próbáltam velük beszélni de az egyikkel nem.lehet normálisan a másik.meg szóba se áll velem! :(
2014. máj. 7. 20:18
3/4 anonim válasza:
Legy1él türelemmel! Kérdezd meg azt a másik barátnőt,hogy1 pontosan mi a baja veled.
A közös barátnővel is próbálj meg beszélni,viszont ne rágalmazd a fent említett nőszemélyt hiszen azzal csak folytatódna az eset és valószínűleg nem állna szóba veled.. Lehet,hogy le kell nyelned ezt a békát. Bármennyire nem jogos rád nézve. Emelt fővel tűrd s várd ki a megfelelő pillanatot!
Sok sikert! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. máj. 13. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!