Mit tegyek? Mi lenne a helyes?
Ilyen jó kapcsolatot eldobni egy kis butaság miatt.. Tudom rosszul esett, de hát sokszor megbántjuk a családtagjainkar is, mégse mondunk le róluk soha.. Én van, hogya barátaimmal és a családtagjaimmal ki sem békülök, mégis tudjuk hogy számíthatunk egymásra, de ez már csak így megy, néha veszekszünk, van hogy haragszunk egymásra, de ez nem befolyásolhatja a másik iránt érzett szeretetünk. :)
A verseny az meg egy ilyen dolog, van nyertes, és van vesztes.. Nem szép dolog kinevetni a másikat, de szerintem te is tudod milyen érzés nyerni, és milyen érzés egy kicsit hencegni a barátaidnak, még ha ők is az ellenfelek, de ez nem lenézés, mert egy vadidegennel szemben nem mernél így megnyilválnulni, mert nem áll olyan közel hozzád, hogy tudd haragudna-e érte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!