Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van valami ötletetek? Vagy...

Van valami ötletetek? Vagy hogy tudnék belőle kimászni? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom akivel egy éve kb nem beszéltünk és rámírt múltkor, újra beszélgettünk. Holnap(ma) van a névnapja és összeveszett a barátnőjével. Írta, hogy már többen próbálták felviditani és én meg mondtam h na akk majd énis megprobalom. Es ő alapbol perverz, de jo fej amugy, és írta h na mar várja és hogy nem e küldök neki valami ízelítőt belőle(ő arra gondolt h valami félmesztelen képet küldök majd neki, persze viccből). És fogalmam sincs h mivel tudnám felvidítani vagy feldobni a kedvét valami poenossal. Nektek van valami ötletetek? Vagy ebből mar sehogy sem tudnék kimászni?

2016. jún. 29. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Küldj neki egy képet egy elefántról.
2016. jún. 29. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:
van egy homo ismerősöm, én heteró vagyok, viccből írta egyszer h küldjek már félmeztelen képet, én meg írtam h szégyenlős vagyok :D
2016. jún. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!