Van valami ötletetek? Vagy hogy tudnék belőle kimászni? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom akivel egy éve kb nem beszéltünk és rámírt múltkor, újra beszélgettünk. Holnap(ma) van a névnapja és összeveszett a barátnőjével. Írta, hogy már többen próbálták felviditani és én meg mondtam h na akk majd énis megprobalom. Es ő alapbol perverz, de jo fej amugy, és írta h na mar várja és hogy nem e küldök neki valami ízelítőt belőle(ő arra gondolt h valami félmesztelen képet küldök majd neki, persze viccből). És fogalmam sincs h mivel tudnám felvidítani vagy feldobni a kedvét valami poenossal. Nektek van valami ötletetek? Vagy ebből mar sehogy sem tudnék kimászni?2016. jún. 29. 00:38
1/2 anonim válasza:
Küldj neki egy képet egy elefántról.
2/2 anonim válasza:
van egy homo ismerősöm, én heteró vagyok, viccből írta egyszer h küldjek már félmeztelen képet, én meg írtam h szégyenlős vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!