Van egy lány barátom. Nagyon megértjük egymást. Többi lent?
Sziasztok.
16 éves srác vagyok.
Van egy lány barátom. Nagyon megértjük egymást.
Sokat tudunk egymásról. Nemrég szermet vallotam neki, elég gagyi szöveggel. Elutasított olyan indokkal hogy a mi kapcsolatunk az elejétől kezdve "baráti" ő szerinte. Minden héten pénteken találkozok vele egy tuning találkozó keretein belül. Jelenleg szingli, de utolsó kapcsolata egy 21 éves srác volt. Ézrzem hogy megvan köztünk a harmónia. De én többre tartom mint barát. Magamról annyit hogy, nem tudom hogy jól nézek ki. Átlag srác vagyok. 3 éve gyúrok. Rengeteget beszélgettünk a mai napig. Őt nem a külső érdekli elmondása alapján. A szemkontaktus megvan, vibrál köztünk a levegő mások elmondása szerint is. De elutasított. Tudtok valami tanácsot adni, hogy mit csináljak? Lehet nem vagyok elég neki? 16 éves ő is. Lehet hogy nem tudok neki akkora biztonságot nyújtani mint egy 21 éves? Köszi a válaszokat előre is!
"Őt nem a külső érdekli elmondása alapján"
Teljesen mindegy, hogy mit mond, olyan sráccal akar ő is összejönni, aki bejön neki és ez így van rendjén. Lehet, hogy nem jössz be neki, de az is lehet, hogy be jössz, csak valami más dolog miatt utasított el. Sajnos ezt nem tudhatjuk. Bár szerintem lehetnél kissé rámenősebb, ne törődj bele az elutasításba, ha nem volt eléggé meggyőző a "szerintem a kapcsolatunk már kezdetektől csak baráti" szöveg, akkor próbáld meg újra :) Amíg határozottan nem mondja ki, hogy "NEM ebből nem lesz kapcsolat" vagy hasonlók, addig talán lehet még esélyed.
Értem. Köszönöm szépen ezt a hozzászólást!
Most lehet csak azért látom így, mert teljesen el szállt az agyam nem tudom, de mindig mosolyog ha beszélgetünk, nevet minden " szar " poénomon is. Az hogy legyek rámenősebb az tényleg igaz, nagyon finomat próbálkozom feszegetni a határokat. Szerintem lehet túl visszafogott vagyok. És igen, Mörfi törvénye szerint, annál bénábban nem is tudtam volna leírni neki a dolgokat. Lehet változtatnom kell a dolgokon! Köszi a választ! Ez elgondolkoztad egy pöppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!