Melyik lennél inkább ha választanod kéne: koronavírusos vagy munkanélküli? Miért?

Inkább munkanélküli, és gőzerővel keresnék valami munkát.
A vírussal kapcsolatban meg... sokan tünetmentesen átvészelték, vagy épp csak taknyoltak meg ilyenek, de az is előfordulhat hogy lélegeztetőgépre kerülök. Inkább nem játszanék az ilyennel.

Én inkább munkanélküli, mert az egészség sokkal fontosabb mint a pénz. Munkát kereshetek, de a korona szövődményeit nem szeretném egy életen át hordozni. Ha meg belehalok akkor bszhatom hogy úgy haltam meg hogy közben volt munkám 😃
De inkább ne legyen senki egyik sem 🙂

Munkanélküli,senki nem tudhatja,hogy nála hogy fog zajlani a betegség.
Az meg csak pár év múlva derül ki hogy hosszú távon milyen következményei lesznek szervezetében,akkor is,ha tünetmentesen átesett rajta.

Én tartok a vírustól valamennyire.
Asztmagyanú, reflux, magas koleszterin, légzési nehézségek vírus nélkül is (pára, elhasznált levegő esetén).
Ha pedig engem ér utol valamelyik szövődménye, pl szív, az szívás, mert így sincs állóképességem. :(
Inkább munkanélküliség.
Bár még nem mondtam fel, akár megtehetném.
Irodában dolgozom, az én munkám support, kevés fejlesztéssel és alkalmazásüzemeltetéssel.
Most, hogy az irodában 2 pozitív beteg is van, 50% home office-t ki tudtunk sírni nagy nehezen. De aki akar, végig bejárhat. Tehát alig leszünk bent kevesebben egyszerre.
Ja, maszkhordás lazán van véve, kézfogás, szabadidejében mindenki megy mindenhova...

Koronavírusos, mert júliusban már átment rajtam, és csak azt hittem, hogy egy gyenge nátha. Lehet lesz valami utólagos következménye, de azt szinte bármilyen betegség okozhat.
A munkámat túlságosan szeretem ahhoz, hogy feladjam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!