Kialakulhat valakinél tizenhárom éves korban a transzneműség?
Persze. Maga a transzneműség nem is csak úgy alakul, hanem hogy az adott ember mikor veszi észre "mi is a probléma vele".(úgy értem a problémát hogy észre veszi hogy rossz testben van)
Valaki 3 évesen meri kimondani, valaki pedig lehet 40is.
Nincs korhoz kötve:D

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Ez nem kialakul. Én úgy mondanám hogy, ekkor ismered fel, ekkor tudod nevesíteni hogy, pontosan mi is a helyzet veled.
Én is a pubertás kezdetén tudatosítottam magamban először, hogy ez a helyzet. Már ezt megelőzően is, nagyon régóta éreztem, tudtam hogy, valami nincs "rendben" velem hogy, én vagyok az a bizonyos "fura" gyerek. A kamaszkori változásokat, tapasztalatokat nagyon rosszul éltem meg. Folyton azt éreztem hogy, ezeknek a változásoknak nem ebben az irányba kellene tartania, nem ez a normális de, mégis ez van. Nagyon egy rémisztő és kellemetlen szitu.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Kihez kell fordulni, ha műtétet akarok/hormont szeretnék kapni, stb.? Hol, kinél kell kezdeni?
Most nem társadalmi szintre gondolok hanem az egyénre. Ha az ember elég határozott és elvi okokból nem akar ezen változtatni (például azért mert ő ilyennek született és ezért ilyen is fog maradni. vagy azért, hogy ne egy felemás teste legyen hanem amilyen neműnek...
(vagy ha nem szeretsz:mik a pozitívumok a nemeddel kapcsolatban?) Bármi, ami eszedbe jut. Kort (és nemet) írjatok légyszi!
Annyi mindenkivel kapcsolatban kiírtak már egy ilyen kérdést, hogy úgy érzem, bűn lenne, ha pont ő maradna ki a sorból. :D Nyilván azoktól kérdezem, akik ismerik őt és az MBTI-t egyaránt (már ha vannak itt ilyen emberek).
sziasztook, transzneműnek érzem magam mert fiú létemre ha nincsenek itthon a szüleim sminkelem magam titokban, felveszem néha anyu ruháit és képeket csinálok. Hogy mondjam el a szüleimnek hogy transznemű mő vagyok ha a szüleim ha látnak valakit aki transz akkor szídják...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!