Én élek egy parallel világban, vagy tényleg ilyen magas életszínvonalon élünk?
Nézem Osváth Zsolt legutóbbi videóját, nekem semmi bajom vele, és mondja hogy az éttermében már csak kedd-csütörtök 13 és 16 óra között lehet asztalt foglalni, mert a hétvége teltházas.
Megnéztem az étlapot kíváncsiságból. Egy hamburger sült krumplival 4000 forinttól indul, egy desszert 2000 és egy üdítő 700+ forint.
Tényleg teltházas Budapesten egy olyan hamburgeres étterem, ahol 7-8000 forint/fő egy étkezés? (Gondolom szervízdíj is van.)
Szerintem pont ez az a hely, ahova turista nem jár. (Kivéve talán az elveszett buli után a Nagymező utcában szédelgő fiatalt.)
Szerintem a turisták inkább járnak a nyílt helyekre, ami a szemük előtt van: Duna part, Fővám tér, Kálvin tér, Váci utca, Deák tér, Kossuth tér körüli helyek stb.
Hehehe.
Épp most van a Telexen egy cikk arról, hogy mi van a hazai turizmussal.
Egyik mondatban kiderül, hogy az ország élhetetlen, majd ecseteli, hogy az éven többször is volt/lesz nyaralni, illetve az ismerősei, barátai is😂😂😂
Utolsó.. Azt hogyan :O
Albérlet számlákkal 150 ha csak egy kis garzon rosszabb helyen, bérlet 10e, kaja minimum 40e és akkor még nem vettél magadnak sampont, szappant, fogkrémet, tisztítószert, esetleg valami vitamint/gyógyszert stb. ??
Párkapcsolatban élek :D 95 ezer volt eddig a legtöbb amit fizettem albi+rezsi feléért. Kaját meg egyéb tisztálkodó, tisztító szereket nem számoltam ki, legyen mondjuk 70, párom fizet bele többet mert ő jobban keres. Bérlet 10. Aztán jöhet a szórakozás ami mindig más. De félretett pénzem is van ha váratlan kiadás van ahhoz is lehet nyúlni.
Ja és ez szerintem nem minősül eltartásnak mielőtt valaki írja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!