Volt már ilyen érzésetek?

Nekem úgy tűnik, mintha kicsit imposztor szindrómás lennél. Nézz kicsit utána. Lehet, csak túl szigorú vagy magaddal szemben és hajlamos vagy a saját teljesítményed alulértékelni.
Egyébként szerintem sokan járnak hasonló cipőben.

Nekem volt ilyen, művészeti gimibe mentem, végül otthagytam. Én a felkészülés alatt égtem ki teljesen, plusz valószínűleg imposztor szindróma is lehetett a dologban, ahogy az első válaszoló írta.
Azt végül nem bántam meg, hogy váltottam, mert most orvosira készülök és tényleg ezt szeretném csinálni, de amíg erre nem jöttem rá nagyon szenvedtem, hogy mi lett volna ha maradok.
Egyetemi szakoknál is van olyan, aki otthagyja 1-2 félév után, mert rájön, hogy nagyon nem ilyenre gondolta a szakot, amire jelentkezett. Szerintem érdemes lehet ezt egy pszichológussal is átbeszélned

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!