Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit tudtok félretenni ha...

Mennyit tudtok félretenni ha a fizetésetek maximum 400 ezer?

Figyelt kérdés
Illetve hogy oszlik meg. Mire koltotok mennyi marad. A kerdesem csak azokhoz szól akik átlag alatt tehát 400 ezer vagy azalatti összeget keresnek.

márc. 5. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Akik ketten vannak, ott van egy másik fizetés is. A kérdés az volt, 400 ezerből mennyit lehet félretenni. De tényleg nem ártott volna pontosan megfogalmazni. Amúgy bocs, hogy élek...
márc. 6. 06:17
 22/27 anonim ***** válasza:

De fogd már fel, hogy mindenki jól válaszolt, mert az volt a kérdés, idézem: "Mennyit tudtok félretenni ha a fizetésetek maximum 400 ezer?"

És nem az, amit te ideírtál "400 ezerből mennyit lehet félretenni."

A "lehet" egy feltételes kifejezés. A "tudtok" még nem feltételes.

márc. 6. 06:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Jav..nem még, hanem meg..
márc. 6. 06:23
 24/27 anonim ***** válasza:

A kérdés nem köti ki, hogy csak szinglik válaszolhatnak.

márc. 6. 06:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Van saját lakásunk, így kajára és rezsire kell fizetnünk, de alig marad belőle valami.
márc. 6. 07:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Én például írtam élettársat, de külön kasszán vagyunk és úgy írtam 130+60 kiadást. A 130-ból háztartási eszköz és ital is megvan. Csak magamra számítva 23-E a lakbér és 12-E a rezsi. De most elvileg nem is költök 60 extrát, költöttem már előre 20 körül és most elvileg nem várható más. Így most sokkal többet spórolhatok.
márc. 6. 09:27
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Igen, olvastam, ez teljesen korrekt.
márc. 6. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!