Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Társaságban önfényező embernek...

Társaságban önfényező embernek mit lehet udvariasan mondani, hogy leállítsuk, anélkül, hogy bunkónak tűnjünk?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 12:34
1 2
 1/14 Senior Séf ***** válasza:
48%
Semmit. Hagyni kell, míg észreveszi magát. Ha ez nem történik, úgyis elmarad mellőle mindenki.
tegnapelőtt 12:48
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Úgy nem tudod nagyon csinálni, hogy ne tűnjön bunkónak, mert az ilyen úgyis besértődik rajta. Esetleg kezdj el olyankor valami más témáról beszélni.
tegnapelőtt 12:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát pont úgy: udvariasan szólsz neki, hogy kicsit sok, ha mindig csak magáról beszél és kérd meg, hogy hallgasson meg másokat is, reflektáljon a témára önfényezés helyett.
tegnapelőtt 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Első lépésben tisztázni kell, hogy mi a gond: az hogy dicséri magát, vagy az, hogy csak nem figyel rád, csak magáról beszél?
tegnapelőtt 13:11
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Semmit.. szokványos. Túl szokták egymást licitálni az emberek..
tegnapelőtt 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
Mit értesz önfényezés alatt?
tegnapelőtt 13:43
 7/14 anonim ***** válasza:
30%
Ha le akarsz valakit állítani, onnantól már átlépsz egy határt. Innentől a másik dolga, hogy ezt bunkóságnak érzi-e.
tegnapelőtt 13:51
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Érdemes letörni az ilyenek szarvát és kicsit lejáratni.

Valóban semmit nem kéne vele tenni, de úgysem fogja magát észrevenni. Aztán meg aki mellé áll és odavan érte az is olyan típusú ember. Ezeknek ez a viselkedés teljesen természetes.

Rengeteg beképzelt önfényező ember van és sokszor annyira meg tudnak sérteni a tetű viselkedésükkel. Nagyon ritkán vagyok olyan bátor hogy elmondom a szemébe a véleményem, az a bajom hogy konfliktus kerülő vagyok. De úgy érzem nem szabad hagyni hgoy a fejére nőjjenek az embernek.

tegnapelőtt 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
#6 Le van pontozva, de nagyon nem mindegy, hogy ki mit ért önfényezés alatt. Valódi önfényezésről van szó, vagy csak a mi egónkat sérti a másik sikere? mert utóbbira is láttam példát.
tegnapelőtt 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

#9 Nem tudom, ki pontozott le mindenkit, én vagyok a 6-os.

Pont ezért kérdeztem, hogy mit értünk önfényezés alatt, mert pl. az én párom imád a sikereiről beszélni, de sosem dicsekszik, egyszerűen büszke rá, amit a nulláról elért kétkezi munkával. Önfényezni, fellengzősen dicsekedni azok szoktak általában, akiknek az ölükbe hullott.

tegnapelőtt 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!