Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Balatoni munka, megkerdezte a...

Balatoni munka, megkerdezte a fonok cigany vagyok e, nem dolgoznak a balatonon romak? Mar nem is akarok menni mashova sem ezek utan.

Figyelt kérdés

Azt mondta nekem hogy ne vegyem sertesnek, neki nincsen baja a romakkal, dolgozott mar veluk, de meg kell kerdeznie valamit a vendegek es a leendo kollegaim miatt. Es megkerderte roma vagyok e. Es azt is mondta hogy azert is kerdezi mert volt olyan esete, hogy a szallason volt egy roma lany, es egy egy magyar lany azt mondta neki hogy inkabb hazamagy, de nem lesz a szallason romaval...

Roma vagyok. Ezek utan egyertelmu hogy nem megyek oda es annyira rosszul esett ez most, hogy mashova sem akarok, pedig annyira vartam hogy kicsit tobb penzt kereshessek. A balatonon nem dolgoznak romak mindenhol csak magyarok vannak?

En ezt nem tudom elkepzelni.

Egyebkent egy idosebb bacsi volt a tulaj, es még interjura is mennem kellett volna, aztan haza, es utana megint vissza dolgozni a cuccaimmal, ez is fura nekem, mert sokan hivtak de mindenhová ugy mentem volna hogy mar ott is maradok. Most annyira rosszul erzem magam.

tegnap 16:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát sajna ilyen ez az előítélet a sok rossz tapasztalat után. 🤷🏼‍♀️
tegnap 16:30
 2/14 A kérdező kommentje:
1. Jot nem tudtal irni, de nem birtad ki hogy rosszat ne irj, igaz?
tegnap 16:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ugyan divat ma azt mondani, hogy nyitottak vagyunk, elfogadoak, nincs bennünk előítélet, de a valóságban bizony nem így van. A roma szinte szitokszó és ha a tulaj fel is vesz és szuper jó munkaerő vagy, a vendégek túlnyomó többsége nem állna hozzád bizalommal. Sajnálom, hogy ez a valóság.
tegnap 16:35
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem írt rosszat az első, csupán megindokolta neked, mi a problema. Ezt kellene megértened. Nem azt mondta, veled van a probléma. A körülmények, a munkáltató eddigi tapasztalata
tegnap 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Hát azért ez f*szság, hogy fel se vesznek! Sajnálom! Gáz, hogy ennyire előítéletesek, és önzőek, akik nem adnak esélyt! És azért az emberek nagy része önző:( De ne add fel, keress tovább! Küldöm szeretettel: www.youtube.com/watch?v=rD3C7e1EGuk
tegnap 16:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os mert a mi fajtánk az olyan művelt, kulturált, igaz hitű, jószívű? Kommented a példa hogy nem vagy jobb a szidalmadnál.
tegnap 16:57
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
7@ Eddig a mesekönyvben éltél ? Bedőlsz kamuhegyeket író senkiknek és a cigányt felmented a felelőssége alól . Statisztika 2 millió cigány él az országban minden 3. bűnesetet gyilkosságot ezek a lények művelik . Leszerepeltek 500 év alatt , mindenhol gyűlölik őket teljes joggal . Nézed a hírműsorokat teli rablással részegen jogsi nélkül gázolókkal, képesítés nélküli kóklerekkel csalókkal tróger etnikummal . A saját rokonát eladják ribbancnak egymást leszúrják ezek a kedvenceid . A melósnak igaza van megválogatja kivel él együtt joga van hozzá . Senkinek sincs előírva hogy itt kelljen élni dolgozni . Rég kinyílt a világ húzzanak külföldre azok akik azt hiszik máshol paradicsomi a helyzet . Majd rádöbben hogy ez semmi ahhoz képest ami máshol megy keleten nyugaton bárhol és a valódi kirekesztésről lesz tapasztalata .
tegnap 17:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
De ha valaki cigánynak születik, az tehet róla, hogy a sok másik cigány mit csinál? Nem! Azért hogy lehet bántani valakit, amit mások követtek el? Ebben a kérdésben is látjuk, hogy kevesebb, nehezebb az esélye a cigánynak változtatni azon amin persze kellene. De az előítélet és gyávaság, ha esélyt sem adnak - nemcsak a munkáltatók, hanem mindenki. Azért ha valaki cigány, ő is ugyanúgy ember! Ha a gyerek olyan körülményekbe nő fel, amibe, arról nem tehet. Próbálkozik rendes állást keresni... Na mindegy. Kérdező, ne add fel, nem minden munkáltató ilyen.
tegnap 17:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
u.i. és rohadtul nem csak cigányok a bűnözők
tegnap 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Cigányként nem látszik rajtad és így kérdezte meg? Ennyi erővel hazudhattál is volna. Ha félcigánynak mondod magadat, akkor mi van? S ha rasszista szobatárs sem látja? Nonszensz az egész.

Ennyi erővel engem kérdezhetett volna nyáron olasznak, miközben félcigány vagyok és senki nem gondol annak. Nálam abszolút pozitív, mikor kiderül.

tegnap 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!