Balatoni munka, megkerdezte a fonok cigany vagyok e, nem dolgoznak a balatonon romak? Mar nem is akarok menni mashova sem ezek utan.
Azt mondta nekem hogy ne vegyem sertesnek, neki nincsen baja a romakkal, dolgozott mar veluk, de meg kell kerdeznie valamit a vendegek es a leendo kollegaim miatt. Es megkerderte roma vagyok e. Es azt is mondta hogy azert is kerdezi mert volt olyan esete, hogy a szallason volt egy roma lany, es egy egy magyar lany azt mondta neki hogy inkabb hazamagy, de nem lesz a szallason romaval...
Roma vagyok. Ezek utan egyertelmu hogy nem megyek oda es annyira rosszul esett ez most, hogy mashova sem akarok, pedig annyira vartam hogy kicsit tobb penzt kereshessek. A balatonon nem dolgoznak romak mindenhol csak magyarok vannak?
En ezt nem tudom elkepzelni.
Egyebkent egy idosebb bacsi volt a tulaj, es még interjura is mennem kellett volna, aztan haza, es utana megint vissza dolgozni a cuccaimmal, ez is fura nekem, mert sokan hivtak de mindenhová ugy mentem volna hogy mar ott is maradok. Most annyira rosszul erzem magam.

Cigányként nem látszik rajtad és így kérdezte meg? Ennyi erővel hazudhattál is volna. Ha félcigánynak mondod magadat, akkor mi van? S ha rasszista szobatárs sem látja? Nonszensz az egész.
Ennyi erővel engem kérdezhetett volna nyáron olasznak, miközben félcigány vagyok és senki nem gondol annak. Nálam abszolút pozitív, mikor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!