Mennyire volt szerintetek bunkóság amit facebookon az egyik ismerősöm csinált?
Figyelt kérdés
Ott chateltünk egy ideje, majd egyszer csak ő mindenféle előzmény, szó nélkül lelépett, otthagyott.
Előbb, pár óra múlva meg írt, hogy elköszönjön, írta hogy most megy aludni vagy ilyesmit, szóval hogy mára végleg lemegy. Aztán amikor tettem neki egy megjegyzést miért hagyott itt korábban, azt mondta ment enni.
Csak szerintem bunkóság amit tett? Minimum utána illett volna visszajönnie szólni miért ment le vagy valami.
2014. máj. 15. 23:01
11/14 anonim válasza:
Ha beszélni akarsz vele, találkozzatok, vagy hívd fel. Le kéne szakadni arról a nyamvadt facebook-ról, mert ide vezet, hogy az ember már nem is kajálhat nyugodtan.
12/14 anonim válasza:
Mennyi itt a nagyokos. Emberek, ez nem az élet. Nehogy már ne mehessek el facebook mellől. Mindig van valaki, aki állandóan írogat, mert unatkozik. Legközelebb majd szólok minden pisálásnál...
13/14 anonim válasza:
szerintem se bunkóság, nem a a fészbukon élünk, hanem a fészbuk mellett. Az csak egy eszköz. Vannak emberek, akik az etika szabályait szigorúbban veszik, mert ilyen neveltetést kaptak, vagy ilyenek, de az etika is folyamatosan változnak, lazulnak a szabályok. Nézzük csak meg, hogy volt 100 évvel ezelőtt, hogy volt 10 éve és hogy van most. Folyamatosan változik, valahol lazább lesz, valahol szigorúbb és mivel a mindenkori társadalom alakítja ezt, a többséghez alkalmazkodni illik egy idő után, mégha nem is értünk vele egyet. Ezért is képviselnek pl. más értékrendet a fiatalok és mást az idősek.
14/14 anonim válasza:
Hát, én ha valakivel aktívan beszélgetek, akkor ha lelépek vagy hosszabb időre elmegyek, akkor azért szólok/elköszönök, mert akikkel beszéni szoktam, azokkal ezt szoktuk meg, nem fogom akkor csak úgy otthagyni. De ha csak odadobunk egymásnak egy-két üzenetet, akkor fölöslegesnek tartom, mert nem hiszem, hogy pont rám vár. Bunkóságnak nem veszem, azt csinál, amit akar, de én el szoktam köszönni. Ha látom, hogy már pl. 20 perce nem írt, akkor meg kilépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!