Tudtok mondani könyveket, amik nem konkrétan az öngyilkosságról szólnak, hanem arról az emberről, aki próbálja feldolgozni egy szerette öngyilkosságát, akár lehet ez csak egy mellékszál, vagy ha nem öngyilkoság, akkor egy közeli hozzátartozó halálát?

válasza:Danielle Steel: Csoda, Hullócsillagom ( önéletrajzi könyv, a saját fia öngyilkosságáról)
Jeffrey Eugenides: Öngyilkos szüzek
Stephen King: Tóparti kísértetek

válasza:Nem kimondottan öngyilkosságról szólnak, nagyon depresszívek, eszméletlen jó könyvek, rám nagy hatással voltak:
LEV TOLSZTOJ: IVAN ILJICS HALÁLA
DOSZTOJEVSZKIV: FELJEGYZÉSEK AZ EGÉRLYUKBÓL

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Paraszt főnököm nem akar elengedni apám temetésére, rendkívüli szabadsággal, pedig ez úyg tudom jogszabály szerint jár, ráadásul a rendes szabadságon felül és nem is egy hanem 2 nap! Azzal érvel a főnök, hogy szabadságot előre írásban kell jelezni 15 nappal…...
Testvérem sok ilyen beteggel találkozott már, hogy a gyerek, vagy valamilyen családtag nagyon súlyosan el volt hízva (tehát 100-130 kiló fölött), anyuka vagy más családtag meg sírt, kétségbe volt esve, hogy ha nem változik a helyzet, akkor az illető meghal. De ezek...
Nagymamám több, mint 5 éve halt meg, de meg ma is gyakran azon kapom magam, hogy arra gondolok, hogy ezt vagy azt majd el kell mondanom neki, és utána, mikor eszembe jut, hogy ezt már nem tehetem meg, nagyon elkeseredem. Valahogy még mindig nem fogtam fel, hogy soha...
Születésnapja van és érzem azt a tipikus öreg szagát, ami csak rá jellemző, néha így átlibben a szag és aztán megszűnik. nincs semmi ruhája itt meg ilyesmik :o
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!