Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy bírjátok ezt az...

Ti hogy bírjátok ezt az istenverte meleget?

Figyelt kérdés

Tetőtérben vagyok, klíma nincs. :D De amúgy is rühellem a meleget, lehet, hogy közrejátszik ebben, hogy télen születtem.

Kort és nemet is írjatok!

2016. jún. 23. 16:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
"Ilyenkor strandra kell menni, nem otthon dögleni." - Ezt mondd meg a főnökömnek is, légyszíves. :-) Sajnos nekem csak 23 nap szabadságom van egész évre. :-)
2016. jún. 23. 21:01
 22/27 opened paradise ***** válasza:
100%

Amúgy vannak ilyen kis "praktikák".

Vízes csuklószorító,meg fejpánt,mélyhütőbe a pólód,vagy egy tálban jégkockákat rakni a ventillátor elé.

2016. jún. 23. 21:14
 23/27 opened paradise ***** válasza:
*vizes
2016. jún. 23. 21:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Meló miatt egész nap tűző melegben nagyon ritkán árnyékban az utcán kellett lennem. Elgondolkoztam azon hogy azért ilyen jól mégse fizetnek. Most az egész hátam fáj mert póló alatt leégett. Most hogy szóbajött lehet holnap fel is mondok, amúgy se kedvelem a társaság felét se.

18/F

2016. jún. 23. 21:45
 25/27 anonim ***** válasza:
38%

A módosított mindenkinek egy csapás (bár sok proli azt szeretné örökre, mert proliagyuk addig lát, hogy "deőőőőő eööö eööö akkó továb van velágos eööö eööö"), hát még akinek az az alap...

2016. jún. 23. 23:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Szia.Én folyamatosan iszok, jégkrémet eszek meg ilyen hidegebb ételeket, lehúzom a redőnyt, becsukom az ablakokat (reggel-este felhúzom a redőnyt, kinyitom az ablakokat, hogy hűvösebb levegő jöjjön be) és amikor nincsenek itthon, levetkőzök félmeztelenre, és így egy kicsit jobb a helyzet. :) 14 éves fiú vagyok. :)
2016. jún. 24. 09:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Izzadok mint egy ló.
2016. jún. 25. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!