Pánikrohammal elmenjek pszichológushoz?
Figyelt kérdés
Kardiológusnál már voltam. Nem talált semmit.
De annyira égőnek érzem hogy elmegyek. Az én családom ezt furcsán veszi. Főleg anya nem akarja hogy elmenjek.
Szerintetek? :/
2016. jún. 30. 08:54
1/7 anonim válasza:
Menj el nyugodtan. A pánikroham könnyen romolhat, most még lehet 1-2 alkalom elég és helyrejössz. Nincs ebben semmi ciki.
2/7 anonim válasza:
Miert nem akarja anyukad, hogy jpbb legyen neked? Pszichologushoz nem beteg emberek jarnak, hanem azok akik valamilyen nehezseggel neznek szembe es egyedul nem tudjak megoldani. A panikroham pont ilyen nehezseg. Batran keress fel egy pszichologust.
3/7 A kérdező kommentje:
Anya azt mondja,hogy nyugodjak le majd elmúlik. Ne gondoljak rá. Mármint a pánikbetegségre, mert voltam kardiológusnál és egészséges vagyok.
2016. jún. 30. 09:03
4/7 anonim válasza:
A bátyám is pánikbeteg. Amikor nem járt pszichológushoz, hetente volt rohama, kiabált/üvöltözött velünk. Sokat segített neki a pszichológus, már fél éve nem volt rohama. Szerintem édesanyád sajnálja rá a pénzt.
5/7 anonim válasza:
Pánikrohammal elég érdekes lenne, ha elmennél pszichológushoz. Pánikbetegségnek hívják.
6/7 anonim válasza:
Menj el. En is panikbeteg vagyok. Es a pszichologus sokat segitett a gyogyulasban, en mondjuk pszichiaterhez jartam. De megtanitotta hogyan kezeljem a rohamot, hogyan haritsam el,stb. 9 honapja egeszseges vagyok,gyogyszerek nelkul.
7/7 anonim válasza:
Más nem fogja megoldani a problémádat, csak felesleges pénzkidobás. Ha nekem sikerült a saját lábamra állni, akkor másnak is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!