Hogyan álltatok fel a mélypontról?
Sziasztok,
1 hete sajnos nagyon nagy gödörbe került az életem, mégpedig elsősorban saját hibámból, ugyanis pontatlan voltam és nem fordítottam elég figyelmet arra, amire kellett volna.
Részleteket nem írnék, úgy vélem ez nem számít, de azóta olyan vagyok, mint akit minden nap háromszor megrugdosnak, majd a földön fekve szenvedni hagynak.
Kérdésem az lenne, hogy aki volt már hasonló helyzetben (gondolok itt főleg olyanokra, akik maguknak felróhatóan kerültek gödörbe) az hogyan állt fel belőle?
Én pontosan tudtam mi a kiváltó ok ami miatt odakerültem és a kivezető utat is ismertem...7 év után erőt vettem magamon és tettem érte, hogy kijussak a gödörből...
23F
Ha már a második válaszoló így ráérzett akkor leírom konkrétan, hogy egy elég kemény reál szakon vagyok, lehoztam a legnehezebb vizsgákat, erre egy közepes nehézségűn hasaltam el kétszer is, azért, mert azt hittem, hogy a 2-3 gyilkos vizsga után az már sima lesz, és így csúsztam egy évet..
Mérhetetlen bűntudatom van, ha ráfordítok még 2 vagy maximum 3 napot a tanulásra, valószínűleg simán megvan, de nem így lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!