Kinyílt a "3. szemem"?
Figyelt kérdés
Par honapja suliban mentem fel a terembe ahol orank volt kovetkezonek.Mikor mar becsengettek es bent ultem a padban elgondolkoztam azon hogy mikozben jottem fel hova neztem "tudatomon kivul" vagy jobban mondva hogy nem vettem eszre hogy oda nezek es h megigazitottam a hajamat a tukorben.Ezutan elkezdtem odafigyelni arra hogy hova nezek , milyen a tartasom hogyan mozgok ,figyeltem magam hogy milyen vagyok kívulrol ezt folytattam. Aztan mikor mar kovetkezo oran tesi teremben figyeltem az osztalytarsaimat es mar mashogy lattam oket , teljes kepet kaptam rola hogy ki milyen ember, milyen a "karaktere" ,elkezdtek viccelodni, korabban egyszeruen csak nem nevettem vagy csak gunyosan a vicceiken de akkor ott felfedeztem h milyen kicsik es milyen hulyesegeken nevetnek , az egyik lanyrol tudtam h eretebb de akkor ott lattam es halottam is rajta.Eleg szar korszakom most ez deprsszios vagyok meg onbizalom hianyos de akkor ott sikerult felfedezni a vilagot, meg ertettem a dolgokat eltuntek a tevhiteim rajottem hogy mennyi dolgot milyen hulyen fogok fel, telementek a vegtagjaim verrel ugy ereztem mindegyik csaj az enyem. Szerintetek hogy kapcsoltam ezt be? ujra latni akarok, ez hozta nekem a megvaltast2016. júl. 2. 23:37
1/8 A kérdező kommentje:
pszichologus nem nagyon mondott ra semmit
2016. júl. 2. 23:38
2/8 anonim válasza:
Ez nem harmadik szem kinyílása.
Ez egyszerű.., de rengeteg embernek hihetetlen szint elérése fél perc alatt.
Analizátorrá váltál.
Írj rám, had fejlesszelek s had válaszoljak minden benned felmerülő kérdésre.
3/8 anonim válasza:
# 2
De szívesen a szádba köpnék már végre, te szektás féreg!
4/8 A kérdező kommentje:
de azert az analizatoros cucc legalabb igaz?xd
2016. júl. 3. 00:27
5/8 anonim válasza:
Szerintem csak elképzeltél dolgokat, egy csomó mindent nagyhirtelen, és tök jó érzés volt. Például én is el tudom képzelni magamat hátulról, és hogy nagyjából hogy van a hajam. :D Teljesen rendben van, az klassz, amikor vannak ilyen kis flashjei az embernek, de tényleg.
6/8 anonim válasza:
Szeringem meg a szèl èppen az orrodba fujt 1 kis cocot :DD Ha megint kiakarod nyitni a 3-ik szemed , keresned kell 1 dealert... :D
7/8 anonim válasza:
Mivan? Nem, egyszerűen csak össze-vissza beszélsz és megítélsz másokat. Inkább kezdj magaddal valami hasznosat.
8/8 A kérdező kommentje:
#5 azt nem hinnem h az egeszet csak bekepzeltem szerintem valahogyan sikerult mas szemmel lattnom a vilagot,felnotteben. van egy baratom o is szerintem hasonloan lat erzem rajta h a kornyezetere koncentral folyamat es mindenkit meg ert hogy ki kicsoda, honnan jott,miket erez/gondol es neki is sok onbizalma van ugy erez ahogy en akkor benne van a ver vertagjaiban minden csajt magaenak erez nem fel tapizni oket, szoval szerintem ez egy valos dolog biztos van ra jobb magyarazat mint h csak bekepzeltem h minden csilli-villi, egyebkent tobb fele keppen sikerult mar latnom
2016. júl. 3. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!