Aromaolajos thai masszázsra mit kell magammal vinnem?
A közeljövőben szeretném kipróbálni az aromaolajos thai masszázst, de fogalmam sincs, hogy kell-e valamit magammal vinnem. Törölköző vagy ilyesmi szükséges?
Mennyire kell levetkőzni? Alsógatyára vagy azt is le kell venni(hogy ne olajozzuk össze)?
Nagyon gáz, ha már a masszázs elején feláll?
Itt leírtam elég hosszan: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..
#11, olvasd el újra. Azt írtam, hogy az első alkalommal figyeltem görcsösen, akkor nem is volt "baj". A második alkalommal teljesen elengedtem magam, és akkor is csak félig állt fel.
Valamint sehol nem írtam olyat, hogy a masszőr nem volt csinos, de szerintem nem is ezen múlik. Utánajártam anno a dolognak, nem egy masszőr mondta, hogy ez előfordul, pont ugyanúgy, mint a nyáladzás, elalvás, stb. Valahol egy férfi masszőr írta itt az oldalon, hogy egy férfit masszírozott, mikor megtörtént, annak ellenére, hogy a srác nem volt meleg.
Bennem legalábbis nem szexuális izgatottság van olyankor.Reggel se azért van merevedésed, mert rohadt kanos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!