Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság miért lett ennyire...

SBG08 kérdése:

Manapság miért lett ennyire ,,népszerű" ha lehet így mondani, hogy ha történik valami akkor azért egyből a férfiakat, legtöbbször a fehér férfiakat okolják?

Figyelt kérdés

Még mielőtt félreértés történne... nem vagyok nőgyűlölő. Támogatom a feministákat, a feminista mozgalmat és amit képviselnek, mert tényleg nagyon sok helyen még a mai napig hátrányban indulnak a nők a férfiakkal szemben. DE! Nagyon sok helyen látom azt, hogy úgy gondolnak a férfira mint valami erőszakos barbárra és alsóbbrendű állatra, általánosítva és sokszor már tényleg kellemetlenül érzem magam, hogy nem lánynak születtem és fehér bőröm van. Pl. Az IKEA új reklámja..., vagy hogy a környezetszennyezés is a férfiak hibája. De volt már olyan is aki szexistának nevezte a klíma berendezést(de ez már inkább az agyhalott kategória). Mostanság divat az is, hogy egyre több tinilányka hirtelen meleg lesz, lányt választ magának X-edik szakítás után, és természetesen közbe megy az acsarkodás, hogy dögöljön meg az összes fiú és ő mennyire jól érzi magát a saját nemével.


Miért terjed gyorsabban ez a fajta ,,feminizmus"(nem az), mint az igazi feminizmus, ahol a nők -vagy akár a férfiak, mert ugye ők is lehetnek feministák- arra törekednek, hogy ne legyen hátrányban sem a nő a férfival szemben és fordítva sem. Nem beszélve arról, hogy a feminista egyenlő félként, társként kezeli a férfiakat nem pedig állatként akit minél jobban el kell nyomni és elhitetni a többséggel, hogy mennyire toxic.


Vitaindító is lehet akár a kérdésem.nov. 28. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de remélem lesz változás...
nov. 28. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

[link]


Tökéletesen le lehet követni, hogy kik azok az emberek, akik ténylegesen tönkreteszik a bolygót. Azt is megnezheted, hogy ki találta ki a rendszert, ami megengedi a férfi CEOknak, hogy tonkretegyék a bolygót. Ha pedig úgyis használod a Google-t, nézz utána, hogy a férfiaknak, vagy a nőknek van kisebb ökológiai lábnyom. Tessék, nézz utána, vond le a következtetéseidet.


A ferfiak erőszakossága pedig nagyobb probléma bolygószinten, mint az, hogy erőszakosnak hívják őket. Erőszak tekintetében olyan a férfiak és nők összehasonlítása, mintha a farkasokat akarnád a németjuhászokhoz hasonlítani. Ez pedig nem csak egy alaptalan sztereotipoa, ott a KSH, meg a rendőrség oldala, ami ezt igazolja. A tény, hogy a férfiaknak jobban fáj, hogy az emberek beszélnek a férfi erőszakról, mint az, hogy egy veszélyes világot teremtetek, gáz.

Az, hogy a lányokat átlagosan már általános iskolában (6-7 évesen) kell felvilágosítani arról, hogy vigyázzanak magukra, mert a közösségük férfi tagjai komoly veszélyt jelenthetnek rájuk ("ne sétálgass egyedül, mert elrabolnak, ne állj szóba idegenekkel, ne fogadj el semmit a cukrosbácsiktól") nagyobb probléma, mint az, hogy ez nektek fáj.


Rossz, hogy felrónak nektek olyan dolgokat, amikért kimutathatoan ti vagytok a felelősek? Miért a nőkön kéred ezt számon? Miért nem a férfiakon, akik károkat okoznak? Nem lenne jobb, ha megszunnenek ezek a problémák, mint az, ha az érzéseitek megkiméléséért mindenki a homokba dugná a fejét és azt tettetné, hogy a férfiak és nők ugyanolyan arányban felelősek a problémákért?


Arról meg nincs sok fogalmad, hogy mi a feminizmus, pláne egy ilyen monológ után.

nov. 28. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"vigyázzanak magukra, mert a közösségük férfi tagjai komoly veszélyt jelenthetnek rájuk"


Gratulálok az általánosításhoz. Éppen a hozzád hasonlók járatják le a normális feministákat.


NEM a férfi tagok jelentenek veszélyt rájuk, hanem az erőszakos és idióta emberek. Akikből elenyészően kevés van, bár igaz, hogy az a kevés is sok veszélyt jelent.

nov. 28. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

20:35

Egy tipikus szófosó nősténysoviniszta.

nov. 28. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

#2.

Veszélyt a társadalomra, pont a hozzád hasonló férfigyűlölő, kielégítetlen nőstények jelentenek, mint te!

nov. 28. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Tombol az altalanos ferfigyulolet, egyre szelsosegesebb a ferfiak elnyomasa. Eljon az ido, amikor ferfiaknak nem lesz hova hatralniuk, es szabadsagharcot kell inditaniuk pusztan a letezesuk jogaert.
nov. 28. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló tökéletes példája vagy annak amit a kérdésemben fejtegettem. A hozzád hasonló értékrendű ,,nők" rombolják le azt amit a feministák eddig felépítettek és terjeng a köztudatban ennyire negatív megítélése a feminizmusnak.


A férfiak és a nők ökolábnyoma között jelenleg csak minimális, pár (6-9) százalékpontnyi különbség van, de a Te felfogásod szerint csak az számít, hogy VAN! Az nem, hogy mennyi csak az, hogy azok a szemét férfiak jobban szennyezik a Földünket!


Az erőszaknak nincs neme, Kedves!

A guglizott statisztikáiddal meg azt csinálsz amit akarsz,

Idézet egy idevonatkozó cikkből:

Országos Kriminológiai Intézet kutatása már egy 2005-ben közreadott tanulmánykötetében leszögezte, hogy a családon belüli erőszak elsődleges áldozatai a fiúgyermekek és a férfiak: A családon belül elkövetett, kiemelkedően súlyos bűncselekmények körében (emberölés és kísérlete) öt áldozat közül három férfi – a férfi áldozatok aránya 65%. Kiskorú veszélyeztetésének áldozatává a fiúk kétszer gyakrabban válnak, mint a lányok (65%-35%), vagyis a gyermek sértettek kétharmada szintén fiú.

Nemzetközi kutatások az elkövetők tekintetében is a közkeletű, hamis sztereotípiáknak teljesen ellentmondó tényeket tisztáznak: a zömmel fiú gyermekek terhére családon belül elkövetett bűncselekmények elsődleges elkövetői 60-70 százalékban a nők-anyák, egyedül vagy társtettesként.


És hányszor lehet hallani, hogy édesanyuka az újszülött gyereket zsákba csomagolva kukába dobja, eltiltja és megfosztja a gyermeket az apjától és még sorolhatnám... Vagy talán nem emlékszel Szita Bence gyilkosságára? És még van képed ideböfögni, hogy már 6 évesen csak és kizárólag a LEÁNY gyermekeket kell felvilágosítani, mert a férfiak mekkora rohadékok és agresszívak? A kislányokra pont az ilyen hozzád hasonló, frigid feminácik jelentenek veszélyt, nem a férfiak.


Nem az a rossz, hogy felrónak nekünk dolgokat. Ezzel mi tisztában vagyunk és mélyen elítéljük. Hanem azzal amit Te és a szektád művel. Attól, hogy a sikeretlen, szánalmas életeteknek a palástját megpróbáljátok rávetíteni a férfiakra és bebizonyítani, hogy márpedig Ők a hibásak mindenért és Ti pedig egy ártatlan szentlelkek vagytok egy undorító, alamuszi képmutató viselkedés. A tény pedig az, hogy az emberek CSAK a férfi erőszakról beszélnek és ezzel van a legnagyobb probléma. Bántalmazni nem csak fizikálisan lehet, nem beszélve arról, hogy a verbális bántalmazásnak sokkal súlyosabb következményei lehetnek. Ami persze nem látszik. Ami nem látszik, az pedig nem történt meg, ugye?:)

nov. 28. 23:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!


Mélyen egyetértek veled, totálisan átfordult a világ, panaszkodik minden nő, de mégis ha megnézzük jóval több előjog illeti meg őket, mint valaha! Plusz hivatkoznak a pl 100 évvel ezelőtt élt nőkre, mégis mi közük hozzájuk? A maiak szó szerint bármit megtehetnek, mindenről dönthetnek és bármit megkaphatnak. Ez lenne az elnyomás? Nem. A férfiak szerepe az életben, családban minden téren le van degradálva, le van nézve, egyenesen semminek tekintve. Ez dől mindenhonnan, reklámok, filmek, közösségi média stb.

nov. 29. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy a lányokat átlagosan már általános iskolában (6-7 évesen) kell felvilágosítani arról, hogy vigyázzanak magukra, mert a közösségük férfi tagjai komoly veszélyt jelenthetnek rájuk ("ne sétálgass egyedül, mert elrabolnak, ne állj szóba idegenekkel, ne fogadj el semmit a cukrosbácsiktól") nagyobb probléma, mint az, hogy ez nektek fáj."


Cukros bácsik,kiskorúakat megrontók mindig is voltak és mindig is lesznek.És úgy helyes,hogy felvilágosítják a kislányokat és a kisfiúkat is ennek veszélyeiről.Tehát most ezzel mit akarsz bizonyítani,azt,hogy kifejezetten több megrontó van manapság? És persze mind csak a kislányokra lehet veszélyes?


"Rossz, hogy felrónak nektek olyan dolgokat, amikért kimutathatoan ti vagytok a felelősek? Miért a nőkön kéred ezt számon? Miért nem a férfiakon, akik károkat okoznak? Nem lenne jobb, ha megszunnenek ezek a problémák, mint az, ha az érzéseitek megkiméléséért mindenki a homokba dugná a fejét és azt tettetné, hogy a férfiak és nők ugyanolyan arányban felelősek a problémákért?"


Keresnél nekem egy kimutatást arról is,hogy miért történt meg velem,hogy különböző nők megütöttek MINDEN OK NÉLKÜL? (biztos a csillagjegyemmel van a gond)

Nem,nem tettem még csak szexuális célzást sem,nem beszéltem velük csúnyán,egyszerűen nekik ilyen kedvük volt.Mert a normális férfi irritáló,és meg lehet ütni,mert úgysem üt vissza? Egy agresszív bunkót persze elkerülnének,mert azt alapból nem merik megütni,de lényeg,hogy mindenképp a férfi legyen megbélyegezve valamilyen módon.Egy férfi legyen férfi,álljon ki magáért.De ha ilyen miatt ordibál egy nővel,akkor már verbális bántalmazó.

Csak,hogy ne dugjuk homokba a fejünket.

nov. 29. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

"miért történt meg velem,hogy különböző nők megütöttek MINDEN OK NÉLKÜL?"


Mert ÚGY NÉZTÉL! :D

(Erre ez a válaszuk, kiprovokáltad.)

nov. 29. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!