Hogyan küzdjem le a borzasztóan erős lámpalázam memoriter/prezentáció esetén?

válasza:

válasza:Ne érdekeljen a többiek csak arra figyelj amit csinálsz!
Bízz magadban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
4-5 slide-ban kéne bemutatni magamat. A vizuális részét meg tudom oldani, de átlagos, unalmas ember vagyok, miről beszéljek? Benne kell lennie a szakmai tapasztalatomnak, projekteknek, az max. 1 slide, plusz a munkaköri feladataimnak, ami még egy slide. De a többi mi...
Nagyon nem szeretek kiállni, és mások előtt beszélni. Prezentáció meg kiselőadás közben annyira izgulok, hogy mindig kiszárad a szám meg elcsuklik a hangom és alig tudok beszélni. Megint félek, hogy be fogok égni, mert észre fogják venni, hogy remeg a hangom meg hogy görcsölök ezerrel:(
Diákmunkásként szoktam dolgozni. Több helyen voltam már és mindenhol fizikai munkát végeztem (raktár, konyha), de szoktam olvasni egyéb hirdetéseket is (eladó, felszolgáló, telefonos) és hívtak is már ezzel kapcsolatban, de még a gondolatától is görcsbe rándul a...
Soha nem voltam egy határozott és magabiztos ember, sokkal inkább a szúrós tekintetek a vélemények amik annyira zavarba hoztak, hogy teljesen kiestem a szerepből, amit csak próbáltam is felvenni.. Amikor emberek előtt állok (azon kívül, hogy mindenki engem néz)...
Pár nagyképűbb csaj és köztem történt ez, és persze én jöttem ki rosszul belőle 19f
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!