Van itt olyan, akit kigúnyoltak, kinevettek, durván megaláztak egy közösségben, és ezért elhatározta, hogy soha többet nem fog társaságba menni?

válasza:Igen, általánosban 6 éven keresztül voltam fekete bárány.
Azóta is utálok emberek közé mennu, munkahelyen inkább elfordulok és a munkára koncentrálok.
Iszonyúan rosszindulatúak az emberek. Bármit mondasz, kiforgatják, kiszínezik, majd mehet tovább a sztori. Gyerekként azt hittem, hogy a felnőttek máshogy viselkednek, de közel 30 évesen rájöttem, hogy sajnos nem.

válasza:Igen, sok évig. Úgy érzem, sose heverem ki ennek a fájdalmát.
Utána is folytatódott, mert az új közösségbe is bekerült egy népszerűségre törekvő, jellemtelen sunyi illető, reményeim hogy "az új közösségben nem ismernek, nem tudják mi történt velem" így hamar szertefoszlottak. A régi közösségben is piszkálódó illető gondoskodott róla, hogy az új közösségben is ilyen szerepbe kényszerüljek. Bármiféle másságot stb kifigurázott, mindig valaki más kárára gyártott poénokat, szóvicceket stb.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi lehet a megoldás egy ilyen ember lelki problémáinak a kezelésére?
A kérdés mindkét nemnek szól.
Engem kigúnyoltak a csendességem miatt. Azok akik kigúnyoltak nekik sikeres az életük, még volt olyan aki azzal dicsekedett, hogy ő hozzáment egy gazdag férfihoz, és azóta már gyereket is szült neki. De szinte mindenkinek van már valakije. Míg én meg mindig egyedül...
Vártam a buszmegállóba és odajött quaddal egy férfi (hátul egy nő ült) és megálltak előttem, elkezdtek nevetni. Közbe telefonáltam, nem nagyon figyeltem rájuk aztán megfordultak és mielőtt elmentek volna, megint kinevettek... Most ez mi volt?? 16/L
36 éves koromra is itt tartok férfi selejtként. Elhatároztam, ha olyan helyen kell dolgoznom, ahol ilyenek vannak leugrom a hídról a Dunába. Már megkaptam, hogy szánalmas vagyok nem bírom tovább ezt az életet... :-(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!