Más is van rajtam kívül, aki úgy érzi, nem tud mit kezdeni az emberi agresszióval, és emiatt nem evilágra való?

válasza:Te hol élsz?
Az én környezetemben nincsenek ilyenek.
Másrészt, az állatok között is van ilyen, lemorogják, lehörgik, ledominálják, meg is mardossák a másikat. Kommunikációs forma, te dramatizálod túl.
A másik, minél egyszerűbb egy nyelvi eszköz, annál szélesebb spektrumban lehet vele kommunikálni. Intelligensen (de úgy tényleg), 10-ből 1-2 emberrel lehet beszélgetni, de az ordítozva közölt, egyszerűsített beszédet 10-ből 10 megérti. Van az a szint, amikor ezt kell alkalmazni, mert csak ezt érti a másik.
Ha egy c-betűs etnikum rádhúzza a kormányt, kiugrik a kocsiból és anyádat szidja, nem fogsz tudni vonatkozó KRESZ passzusokkal érvelni, mert mire rákeresel, szájba is ver, mert okoskodsz. Néha az előembert is elő kell venni, mert csak úgy tudsz érvényesülni, a világ nem fekete-fehér, nem csak arisztokrata beszéd és hörögve szitkozódás van.

válasza:

válasza:

válasza:Még mindig nem én írom ki ezeket.
De segítek meg kell találni azokat az embereket akik nem ordibálnak veled.
Munkahelyen ahol vagyok ott se ordibálnak elég nagy lazaság van.
Én se szeretem ha ordibálnak mert kiráz a hideg de attól ia ha hátam mögött a nevemen szólít valaki. Azért van mert kiskoromba anyám sokat kiabált velem. Plusz a tanárnő is az iskolába az alsós tanárnő

válasza:"Nem értem, mi indít el egy embert arra, hogy leordítson valakit, kiabáljon."
A saját belső bizonytalansága.
Magabiztos, kiegyensúlyozott ember, akinek rendben van az önértékelése, az nem kiabál.
Az kiabál, aki retteg.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy személy az életemben, akivel ha egy társaságba kerülök, akkor folyton megszégyenít. Ösztönösen megtalálja a gyenge pontjaimat és oda szúr. Ennek a hátterében egyértelműen az irigység áll mert én többre vittem mint ő, de én ezt sosem éreztettem vele. Nem...
Nekem az a tapasztalatom a cégnél, ahol dolgozok, hogy a fiatalok, főleg a nagyon fiatalok 20-30 évesek, kedvesek, megértőek. Viszont van egy kis főnök, aki már 63 éves, és úgy beszél az emberrel, ahogy a kutyával sem szokás, lenézi a nőket, akit tud, kihasznál. Volt kommunista az öreg.
Iskolában hogyan viselkedjen mondjuk egy kamasz fiú, hogy elkerülje az agresszív és terrorizáló klikkek támadásait? Legyen meghunyászkodó, vagy inkább viselkedjen "macsósan", bátrabban és nyíltan forduljon szembe velük?
Ti mit gondoltok?
Nem kell bemutatni az emberi agressziót, mint oly sok dologban, gyilkolásban, kínzásban, stb-ben is elég "tehetséges", bár inkább találékony az ember. De miért? Miért élvezi ha másnak szenvedést okoz? Miért ilyen agresszív és legyőzhetetlen ez az agresszió?
Van aki leblokkol ha agresszíven viselkednek vele szóban vagy tettlegesen. Valakinek sikerült már leküzdenie a félelmet amitöl földbe gyökerezik az ember lába?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!