Napi hány sörtől számítt valki alkohlistának?

válasza:Próbáld ki, hogy 3 napig egyáltalán nem iszol, egyetlen kortyot vagy cseppet sem. Ha ez alatt a 3 nap alatt jelentkezik akár mentális vágy az alkohol iránt, akár testi tünet az alkoholizálás hiánya miatt (remegés, rosszullét, émelygés, esetleg görcsroham), akkor alkoholista vagy. Még akkor is, ha megállod, hogy ez alatt a 3 nap alatt ne igyál - még ha ellen is tudsz állni a vágynak, attól még alkoholista vagy, csak éppen józan.
Ha nincs se vágy, se testi elvonási tünet, akkor nem vagy alkoholista.

válasza:Aki esetleg nem ismeri a sztorit, 2 éve elment Horvátországba és nem tudott megvenni egy hal szobrot, azóta ezen pörgött kérdések tucatjain át:
www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__128..
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__1..
www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__12790..
Előtte konkrétan leírta hogy skizofrén, gyógyszert szed és kényszergondolatai vannak:
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__128..
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Azóta a linkelt kérdések fiókját tiltották, most újat csinált, de a sztorik ugyanazok.

válasza:

válasza:A napitól számít annak nem a darabtól.
Ha minden nap megiszol egy sört akkor alkoholfüggő vagy.
Ha nem tudod hol a határ ivás esetén és az rendszeres akkor alkoholista vagy.

válasza:

válasza:Emlékszem az "árnyék felerősödés" kérdésre (az szerintem egy pszichotikus epizód volt sajnos) és ott is a "növekedési hormon", "tesztoszteron" és egyebek kerültek szóba.
Ha a segítségkérés kerül szóba akkor hamar lezárja egyetlen mondattal, sajnos. :(
További kérdések:
Erről beszéltünk a barátaimmal valamelyik nap hogy kinek milyen nők jönnek be ök mondták hogy a nagy mellű nagy feneküek. Én meg annyit tudtam mondani hogy nem tudom mert tényleg nem tudom mivel én az öszes nőben meglátom a szépet, és nincs így kategória ami különösen...
Tinderen megismertem valakit aki felülìrta èletemben a magànyt, amit az vàltott ki hogy pszichiàttiàra kerültem mert egy hònapig nem mozdultam ki, csapkodtam-kiabàltam, magamba fordultam. Nagyon szeretem őt ès az a kèrdèsem hogy remènykedhetek-e benne hogy kellhetek...
Kor+nemet írj kérlek.
Normális alakom van sőt vékony vagyok, de tél óta híztam 1 kgt is, nem értem miért? N
Nő vagyok. Szüleim háza üresen áll. Testvéreimmel még pár évig megtartjuk. Nekem időnként jó kiszakadnom a környezetemből.Általában délelőtt megyek estefelé jövök vissza. Néha délután megyek és másnap délelöttig vagyok.Tehát ottalszok.Békés, nyugalmat áraszt. Ezt mások...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!