Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Napi hány sörtől számítt...

Napi hány sörtől számítt valki alkohlistának?

Figyelt kérdés
Ha valaki naponta kettő sört megiszik plusz vannak alkoholos koktélok az még nem alkoholista ugye? vagy napi 3 sört aki megiszik az már az mennyi is az?? Kiváncsi vagyok rá..
ma 21:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
92%
A rendszeresség számít. Aki naponta fogyaszt alkoholt az alkoholista. Le kell tesztelni, h bírod e nélküle.
ma 21:09
 2/44 A kérdező kommentje:
tehát napi három sort iszom már majdnem az vagyok..
ma 21:10
 3/44 anonim ***** válasza:
93%

Nem már majdnem ,hanem az vagy.

Hány éves vagy ,hogy szükséged van napi három sörre?

ma 21:13
 4/44 anonim ***** válasza:
79%
A függőség nem a mennyiségtől függ, hanem a gyakoriságtól. Napi egy sör is már alkoholizmus, napi három pedig pláne. Már most alkoholista vagy.
ma 21:16
 5/44 anonim ***** válasza:
87%
Nem majdnem, hanem az vagy és pont.
ma 21:16
 6/44 A kérdező kommentje:
á szerintem alkoholista az aki éhgyomorra iszik nem??
ma 21:20
 7/44 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy, mire iszol, az alkohol az alkohol. Az, hogy ilyen ostoba kérdéseket teszel fel is annak a bizonyítéka, hogy messze túl sokat iszol. Butulsz el.
ma 21:24
 8/44 A kérdező kommentje:
volt hogy megittam talán 10 sört is na az sok..
ma 21:30
 9/44 anonim ***** válasza:
88%
A TUDOMÁNY! és a SZAKEMBEREK! szerint a gyakoriságtól és a rendszerességtől függ. A napi szintű ivás az abszolút ebbe a kategóriába esik, tehát alkoholizmus.
ma 21:32
 10/44 anonim ***** válasza:
80%
A napi egy is sok, de egy alkoholistának ezt hiába írja az ember.
ma 21:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Mért van az hogy nekem minden nő szép?

Erről beszéltünk a barátaimmal valamelyik nap hogy kinek milyen nők jönnek be ök mondták hogy a nagy mellű nagy feneküek. Én meg annyit tudtam mondani hogy nem tudom mert tényleg nem tudom mivel én az öszes nőben meglátom a szépet, és nincs így kategória ami különösen...

Visszaszerezhetem még Őt?

Tinderen megismertem valakit aki felülìrta èletemben a magànyt, amit az vàltott ki hogy pszichiàttiàra kerültem mert egy hònapig nem mozdultam ki, csapkodtam-kiabàltam, magamba fordultam. Nagyon szeretem őt ès az a kèrdèsem hogy remènykedhetek-e benne hogy kellhetek...

Miért érzem azt hogy betegesen sokat eszek amikor nem is, mindig is ennyit ettem?

Normális alakom van sőt vékony vagyok, de tél óta híztam 1 kgt is, nem értem miért? N

Nagyon furcsa ez?

Nő vagyok. Szüleim háza üresen áll. Testvéreimmel még pár évig megtartjuk. Nekem időnként jó kiszakadnom a környezetemből.Általában délelőtt megyek estefelé jövök vissza. Néha délután megyek és másnap délelöttig vagyok.Tehát ottalszok.Békés, nyugalmat áraszt. Ezt mások...

Más is van rajtam kívül, aki úgy érzi, nem tud mit kezdeni az emberi agresszióval, és emiatt nem evilágra való?

Nem tudok mit kezdeni vele, az erőszakossággal. Nem értem, mi indít el egy embert arra, hogy leordítson valakit, kiabáljon. Nem értem. Vagy ha csak veszekszik a másikkal. Belül meg összetörök, mint egy porcelánváza. Egyre jobban azt érzem, hogy napról-napra egyre...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!