Mennyi az IQ-d a teszt szerint?
Kíváncsi vagyok nektek mennyi?
nekem 125 jött ki, tök izgalmas lehet 130 as IQ fölötti emberekkel találkozni és a Mensa-hoz csatlakozni. Szerintetek a valódi teszten sikerülhet a 130? Lehet ekkora szórás az IQ tesztekben?
Szóval kíváncsi vagyok nektek hogy sikerül. Képpel ha lehet :)
141
Ha ma pl. fáradt vagy, akkor a teszten lehet, hogy többet írsz. Az is igaz, hogy a teszten nem 10-20 perc alatt fognak lemérni.
Nagyon függ attól, hogy milyen a hangulatom és mennyire vagyok fáradt. 120 és 130 között volt általában nekem is ilyen netes teszteknél... de nem hiszem, hogy visszaadná a valóságot.
Bár tény, hogy egy haverommal is kitöltettem ezt és neki csak 96 lett.
Az azért baj, hogy ez így nem legitim IQ-teszt, mert minden kérdés külön megy időre, mert rendes IQ-tesztben nincsenek korcsportok, mert rendes IQ-tesztben van szóbeli kiértékelés.
Amúgy mivel b*/hoisszú a teszt, és nem tudni mikor ér véget, én egyszerűen kikapcsoltam úgy a 150. kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!