Mennyi az IQ-d a teszt szerint?
Kíváncsi vagyok nektek mennyi?
nekem 125 jött ki, tök izgalmas lehet 130 as IQ fölötti emberekkel találkozni és a Mensa-hoz csatlakozni. Szerintetek a valódi teszten sikerülhet a 130? Lehet ekkora szórás az IQ tesztekben?
Szóval kíváncsi vagyok nektek hogy sikerül. Képpel ha lehet :)
116, de kettőnél pont egy másodperccel a vége előtt jöttem rá vagy a logikára, vagy hogy rosszat jelöltem. Hát ez van. :D
Parányival lehetne több idő.
Na! Látom szépen összegyűlt Magyarország színe-java. Ahhoz képest, hogy 125-130-as IQ-val a népesség 2%-a van megáldva, elég gyakori spektrumról beszélünk ezek szerint. Megemlíteném, hogy ha valakinek tényleg ennyi az értéke, az nem fog meglepődni a teszt eredményén, nem fog vele dicsekedni, nem fog ilyen tesztet tölteni. Mert tudja, hogy ő okos, gondolatai jobban lefoglalják, mint 'farok mutogatással' szórakozzon. S tudja, hogy ezek a tesztek annyira megbízhatók hogy nagyon;)
Ne akarjatok ennyi IQ-t. Rengeteg hátránya van. Én itt vagyok egy 131-140-es spektrumba elhelyezkedő IQ-val, évek óta múlhatatlan neurológiai depresszió kínoz.... ja, és az EQ-m nem több mint 17. Gyakorlatilag érzelmileg fogyatékos vagyok. Ne akarjatok okosak lenni. Én is csak az (novella)írásnak, és a molekuláris biológiába fektetett energiámnak hála vagyok képes lábon maradni.
"A tudás hatalom." - a tudatlanság áldás. Ezt a gondolatot fűzném az oly híres idézet mellé, mert én így látom egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!