Hogyan, milyen ballagási búcsúbeszédet tudnék írni, olyan embereknek, akiket nem is ismerek!? :/
Köszi a választ...:)
Én is egyből arra gondoltam, hogy google-bol kimásolok valamit csak azért megkérdeztem hátha van valami jó ötlet. :)
De ilyen nyáladzós, bőgjünk együtt beszédet biztos nem fogok írni...:D
Azért, hogyha van ötlet, légyszi írjatok!!!:)
Nagyon köszi!!!:)
Szerintem ez egéész tűrhető:
7. osztályos búcsúztató
Kedves Diáktársaim! Ballagó Nyolcadikosok!
Június van. A kék ég, a zöld fű, s Nektek, ballagó diákoknak a búcsúzás ideje. Búcsúzás a nyolc évig otthont adó iskolától, búcsúzás tanáraitoktól, diáktársaitoktól.
Hosszú lenne felsorolni azt a sok-sok élményt, amelyben veletek együtt részünk volt. Őrzünk kellemes, szép emlékeket, a nyári táborok, kirándulások élményeit, a sportversenyek, nagy futballcsaták izgalmas pillanatait. Gondtalan, vidám diákéveket töltöttünk együtt.
Diákok maradtok az elkövetkező években is, de a kis nebulókból majdnem felnőttekké váltatok, s új iskolátokban is helyt kell állnotok.
Kívánjuk, hogy új közösségetekben is jól érezzétek magatokat, sikerrel vegyétek az előttetek álló akadályokat, becsületesen és emberségesen viselkedjetek a nehéz helyzetekben.
Ne feledjétek, mindig szívesen várunk vissza Benneteket!
Diáktársaim nevében Kassák Lajos szavaival köszönök el tőletek:
„Aki elment, az elment,
De aki egyszer nálunk volt,
az többé sohasem mehet el tőlünk egészen.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!