Ritka az, hogy egy lány vagy felnőtt nő antialkoholista legyen, ne szeressen bulikba járni, nem dohányzik, nem kábítószerezik?
Biztos van ilyen lány, de te az otthonodba ülsz, ő meg a saját otthonába, és pont azon aggódik, hogy sose találja meg az igazit, aki nem iszik, nem cigizik, nem jár el otthonról.
A sogór nőm pont olyan mint amit leírtál. Mondjuk ő nem is netezik, csak nagyon ritkán. 30 év alatti, és nagyon komoly beosztásban dolgozik.
Mondjuk én jóérzésű embernek nem javasolnám a vele való ismerkedést. 0-100 %-ig tele van a feje az egyetemen szerzett lexikális tudással, emberi érzések, emberi viselkedések már nem férnek el benne. Egy önző, utálatos kis akarnok. Tényleg elviselhetetlen a műsora meg a hisztije, ha pl valaki oda ül ahová ő nem adott engedélyt stb. Ja, de még szűz, úgyhogy hajrá.
Szerintem a magányos életnek mindig oka van.
Ohh Jeah, egy újabb lúzer, aki azzal vigasztalja magát, h ő mekkora önmegvalósító és mindenki más meg csak azért jár társaságba meg stb, mert behódolnak:D
Szerencsétlen szar :D
Ugyan nem a kérdéshez kapcsolódik,de légyszi tanuljatok már meg helyesen írni! Itt most valami csoda folytán csak egy vessző hiányzik,de így is azt olvastam elsőre: "ritka az hogy egy lány vagy" Rohadt idegesítő néha,amikor mindent egybeírnak,most itt nem rád gondolok,hanem azokra,akiknek az írásait lehetetlen elsőre megérteni.Sajnos ahogy.elterjedtek az okostelefonok,azzal párhuzamosan nőtt az írástudatlan,vagy csak lusta emberek száma.
A kérdéshez: Rengeteg olyan nő van,aki nem iszik,max. sört,vagy ilyen lágyabb dolgokat,ha van valami összejövetel.A cigi az nálam teljesen kizárva,mivel úgy utálom a füstjét,hogy kerülöm.
De mi az,hogy,akkor jobb egyedül,mert nincs ilyen lány?Ez egy hosszú szövegbe burkolt önsajnáltatás,hátha itt találsz ilyen lányt,ez is benne van a gondolataidban,ugye? Mondjuk ezzel nincs semmi bajom.Én sem járok bulizni,nem szeretek nagy társaságban lenni,semmilyen drogot nem próbáltam ki,és ezért nekem is alap, hogy ez benne van az igényeim közt,a nők felé nézve,elvárom hogy ő is ilyen legyen.De ez csak egy a sok közül,nekem azért jóval nagyobbak az igényeim ennél,és mégsem mondom azt hogy nincs olyan nő,akit keresek.Biztos van,csak lehet sose fogom megtalálni.Illetve...már megtaláltam őt,másfél éve,ezen az oldalon. :)
Nem azért nehéz barátnőt találnod, mert nem iszol, drogozol, vagy dohányzol, hanem azért, mert "nem igazán élsz társasági életet".
De nyílván ezt is könnyebb egy külső tényezőre, vagy a te esetedben többre fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!