Mit tehetek ez ügyben a főnökömmel? Hogy viszonyuljak? 16/L
Ha szexelni akar, küldd el az anyjaba, es mondd meg neki, hogy feljelented szexualis zaklatas miatt. Es felhivod a figyelmet, hogy nem vagy meg nagykoru. Lehet ezutan elküld, de akkor nem is baj, gondolom nem a napi betevö mulik ezen az allason.
Ha flörtöl mondjuk kedvesen, abban nyilvan nincs semmi, vermerseklettöl függöen lehet az egyeb megjegyzeseket is toleralni. ( Nekem van olyan kollegam, akitöl elviselem, de csak mert tenyleg ritkan mond olyasmit es tudom, hogy nem gondolja komolyan. De en azert joval idösebb is vagyok nalad) Szoval tenyleg ne menj bele semmibe, amiben kicsit is kellemetlenül erzed magad, azt meg tenyleg ne hagyd, hogy radmasszon.
Közöld, hogy dolgozni vagy itt és még nem vagy 18.
Amúgy ne gondold, hogy a pincéreknek együtt KELL működniük. Szimplán együtt AKARNAK működni. Senki sem tart a fejükhöz pisztolyt és az országban egyre inkább hiányszakma kezd lenni a pincér, mert mindenki megy külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!